23948sdkhjf

AMCS Denmark A/S

AMCS har mere end 40 års erfaring med design, udvikling og implementering af avancerede løsninger til planlægning og optimering af transport og er den førende udbyder af systemer til ruteplanlægning og transportoptimering i Skandinavien.

AMCS tilbyder en komplet suite af software og køretøjsteknologi til at håndtere de kritiske operationelle og forretningsmæssige processer inden for ressourcestyrings- og logistikindustrien.

I 2014 opkøbte AMCS Group den danske virksomhed Transvision, der udbyder software til transportoptimering. I den forbindelse skiftede Transvision navn til AMCS Danmark eller AMCS Routing. AMCS Routing er stadig beliggende i København, hvor fra al udvikling foregår, og hvor de fleste af virksomhedens konsulent-, salgs- og marketingfunktioner er placeret.

AMCS Routing fokuserer på udvikling af avancerede systemer til planlægning og optimering af transport og leverer unikke og førende strategiske, taktiske, operationelle, realtids- og post-operationelle løsninger. De avancerede standardsystemer inkorporeres med kundespecifikke tilpasninger og leveres til en bred vifte af brancher.

AMCS har hovedkvarter i Limerick, Irland og har kontorer og teams placeret over hele Europa, USA og Australasien. Virksomheden er privatejet og bakkes op af Highland Capital Partners, Investec og Enterprise Ireland. Gennem årene har virksomheden udvidet sit marked gennem partnere og egne kontorer i Holland og har nu aktive kunder over det meste af verden.

Se alleNyheder

Nyeste produkter

Nyeste kurser

Fakta om AMCS Denmark A/S

Adresse
AMCS Denmark A/S
Hejrevej 34 D, 3. sal
2400 København NV

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 8888 8787

CVR nummer: DK26494907

P nummer: 1008979444

Ansatte: 450

Kontaktpersoner

Jan Tønder
Afdeling: AMCS Denmark
Stilling: Nordisk salgsdirektør, Routing Division
Direkte telefon: +45 28888782

Send til en kollega

0.203