23948sdkhjf

Center For Offentlig Kompetenceudvikling

COK sætter mennesker og processer i bevægelse, så ny værdi og velfærd kan opstå. Det gør vi som konsulenter, rådgivere og undervisere – og ved at integrere teoretisk og praktisk viden om samskabelse i COK's ydelser.

Fra kompetencebehov til praksisnær kompetenceudvikling
Som kommunernes egen virksomhed understøtter COK de aktuelle velfærdsreformer på bl.a. social-, skole og beskæftigelsesområdet ved at oversætte nye kompetencebehov til praksisnær kompetenceudvikling for alle personalegrupper i den offentlige sektor.

Det sker gennem kurser, uddannelser, konferencer og temadage – og ved i tæt samarbejde med kommunen og i forlængelse af kommunens egne strategier og udviklingsbehov at udvikle og gennemføre lokale kompetencetilbud.

Formål
COK er en forening, som er stiftet af KL og dermed ejet af de danske kommuner. Derfor er COK en aktiv del af den kommunale velfærdsudvikling, og vores vigtigste opgave er ganske klar:

COK skal understøtte kommunestyrets drift og udvikling gennem aktiviteter for ledere og medarbejdere, der fører til ny viden, nye færdigheder og nye kompetencer i den enkelte kommune og på tværs af kommunegrænser.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Center For Offentlig Kompetenceudvikling

Adresse
Center For Offentlig Kompetenceudvikling
Hedeager 5, 1.
8200 Aarhus N
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87796300

CVR nummer: DK55835217

P nummer: 1003250550

Ansatte: 150

Kontaktpersoner

Charlotte Konow

Dorthe Bach Andersen

Jannie True Hansen
Stilling: Kommunikationskonsulent
Direkte telefon: +96325 87796325

Louise Thinesen Bendtsen
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.111