23948sdkhjf

Winncare Nordic ApS

Hos Winncare Nordic er vi specialiserede i at fremstille og levere velfærdsteknologiske løsninger til hospitaler, ældrepleje, institutioner og rehabilitering.

Vi tilbyder alt fra loftliftsystemer og skinner, gulvlifte og hygiejneløsninger til plejesenge, madrasser og puder. Vi har også udviklet vægtaflastningssystemet Ergo Trainer, som flere og flere genoptræningsklinikker og fitnesscentre har fået øjnene op for.

Vores mål er at gøre livet bedre og nemmere for mennesker med nedsat funktionsevne. Og plejens fysiske arbejdsmiljø er en lige så høj prioritet, da det er dem, er afhængige af hjælpemidlerne i deres daglige arbejde.

Alle hos Winncare Nordic – fra udviklere til konsulenter. Fra vores kolleger på lageret til vores kundeserviceteam – gør alt for at levere de bedste produkter og den bedste service til vores kunder og brugere.

Vores kompetente team af produktspecialister, ingeniører og teknikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde og implementere den bedste løsning til din arbejdsplads eller projekt.

Vi har base i Korsør og har en stærk, international position sammen med vores søsterselskaber i Frankrig, Storbritannien, Polen og Spanien.

Fakta om Winncare Nordic ApS

Adresse
Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Slagelse Kommune

Telefon: +45 70273720

CVR nummer: DK36988088

P nummer: 1020642420

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lisbet Nielsen
Afdeling: Marketing
Stilling: Kommunikations- & Marketingkoordinator

Lisbet Nielsen
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.141