23948sdkhjf

BEKEY A/S

 OM BEKEY

Mere end 6 millioner døre åbnes hvert år med BEKEYs digitale nøgleløsning. Dermed får den kommunale hjemmepleje ikke blot mere tid til deres kerneopgave, de får også en markant mere sikker adgang, som samtidig har en tryghedsskabende effekt for både borgeren og de pårørende.

BEKEYS formål er at fjerne nøglebøvlet for bl.a. den kommunale hjemmepleje, som normalt håndterer en masse udlånte fysiske nøgler fra borgere. Nøgler, som på sikker vis, skal kunne deles mellem flere medarbejdere. Ved at digitaliserer nøglen, som borgere udlåner, effektiviseres både administration og borgerbetjening, da sundhedspersonalet i stedet får en digital, personaliseret og tidsbegrænset nøgle via sin mobil eller tablet.

Hos BEKEY har vi stort fokus på hele tiden at løfte vores løsning, så den understøtter de stigende behov, som kommuner, hjemmepleje og hjælpemiddeldepoter bliver mødt med. Derfor handler vores udvikling om at udnytte mulighederne, som digitaliseringen tilbyder for at kunne understøtte og effektivisere den kommunale opgaveløsning. Og det er vigtigt for os at skabe nogle holdbare, skalerbare og samtidig sikre løsninger - særligt når det handler om borgere, som har behov for velfærdsteknologiske løsninger i hverdagen.

 

Læs mere om vores løsninger og værdien vi skaber for den kommunale hjemmepleje her.

Fakta om BEKEY A/S

Adresse
BEKEY A/S
Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Gladsaxe Kommune

Telefon: +45 4343 9990

CVR nummer: DK27507980

P nummer: 1010323629

Ansatte: 35

Certifikater: CE

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bekey A/S
Direkte telefon: +45 43439990

Send til en kollega

0.093