23948sdkhjf

K.C. Pedersen

Vores produkter er målrettet offentlige institutioner, terapeutisk personale samt den enkelte bruger i eget hjem.

Du vil her finde hjælpemidler og træningsredskaber som traditionelt anvendes af terapeuter i forbindelse med optræning og behandling, men også hjælpemidler og redskaber som gør hverdagen lettere.

Vi har en faglig baggrund i faget ergoterapi og du vil kunne få faglig råd og vejledning inden du vælger et produkt.

Vi afholder kurser i hele landet
Du kan til enhver tid kontakte os for oplysninger omkring kurser. Vi afholder kurser forskellige steder i landet efter opfordring.
Pris og indhold efter aftale. Emne kan f.eks. være spejlbehandling.
Ring for en uforpligtigende samtale omkring kursus i dit område.

Siden vil løbende blive opdateret med kurser som vi selv arrangerer. Vær OBS på at webshoppen opkræver automatisk fragt omkostninger - disse faktureres selvfølgelig IKKE.


Skinner
Skinnefremstilling samt tilbehør. Her finder du materialer til skinnefremstilling, tilbehør til skinnefremstilling, samt mange forskellige standard skinner til både børn og voksne.


Behandling
Du kan nu komme i ergoterapeutisk behandling i vores lokaler i Hedehusene - se mere på www.ergoklinikken.dk. Det er også muligt at tilkalde en konsulent omkring vurdering og vejledning på konkrete behandlingsproblematikker. Ring og forhør om dette. Der køres kun på Sjælland og prisen for et sådant konsulentbesøg vil indbefatte kørsel og konsulenthonorar. Læs mere her

Træning
Vi har mange træningsredskabet til hjemmebrug.
De fleste af træningsredskaberne er udviklet med henblik på, at de kan vaskes i en almindelig opvaskemaskine for, at højne hygiejnen i ergoterapien.

Træningsredskaberne kan anvendes til træning af ledbevægelighed og kraft. Men flere af dem kan også anvendes til træning af koordination eller til anvendelse ved guiding. Der er flere spil som er velegnet til gruppetræning.  Læs mere her.

Leverandør-kompetencer

Fakta om K.C. Pedersen

Adresse
K.C. Pedersen
Baldersbuen 17
2640 Hedehusene
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 46562968

CVR nummer: DK17561774

Ansatte: 2

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kirsten Charlotte Pedersen
Direkte telefon: +45 46562968

Send til en kollega

0.166