23948sdkhjf

Puls Danmark

Puls A/S blev grundlagt tilbage i 1973 i Norge. I dag leverer vi hjælpemidler til institutioner, sygehuse og andre sundhedstjenester. Sortimentet er bredt og spænder fra medicinske hjælpemidler og over til produkter til personer med nedsat funktionsevne.

For at øge fokus på vores produkter og kompetencer valgte daværende ejere (Handicare Group) i 2015 at omorganiserer salgsorganisationen. Dette betød at Puls Danmark opstod med fokus på bad/toilet og ganghjælpemidler og med ønsket om, at udvide produktsortimentet over de kommende år.

Puls Danmark A/S ejes i dag af Mediq BV. Den danske del af virksomheden er pr. 16. oktober overgået til Mediq Danmark A/S med administation-, lager- og økonomifunktion styret fra Mediq Danmark A/S i Brøndby.

Hos Puls Danmark er vi dybt engageret i at gøre hverdagen lettere for ældre og for personer med nedsat funktionsevne. Derfor leverer vi kvalitetshjælpemidler, der øger mobiliseringen og selvstændigheden, og som er sikre og nemme at benytte for brugeren, plejeren og familien.

Fakta om Puls Danmark

Adresse
Puls Danmark
Baggeskærvej 48
7400 Herning
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 70224342

CVR nummer: DK37229490

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Tina Bandholm
Stilling: Udbuds- og kundeansvarlig
Direkte telefon: +45 52131703

Send til en kollega

0.22