23948sdkhjf

Alcyon - innovativ hospitalsindretning

Alcyon er eneforhandler i Danmark af det internationalt anerkendte og verdensledende brand inden for hospitalssenge, LINET. Udover senge forhandler vi patient- og behandlingsstole udviklet til forskellige patientmålgrupper og situationer, f.eks. stole til dialysebehandling eller deciderede transport- og behandlingsstole til undersøgelse, mindre behandlinger samt hvile og transport. Stolene produceres af tyske GREINER, der er kendt verden over for den gennemførte kvalitet, sans for design og forståelse for de kliniske behov omkring stolen.

LINET hospitalssenge

Højteknologiske hospitalssenge fra den førende globale producent Linet. Både pleje- og intensivsenge udvikles med fokus på at effektivisere plejen, mindske belastningen på personalet og øge patientkomforten. Mange innovative detaljer som lateralt tilt, kredsløbsposition, tryksårs-forebyggelse, 4-delte sengeheste, fodstyret betjeningspanel m.m. Læs mere her.

GREINER patientstole/behandlingsstole

Multifunktionelle stole til brug på hospitaler, plejecentre og klinikker. Patientstole fra Greiner er justerbare i højde, sæde, ryg samt benhviler, og stolene kan ved hjælp af fire dobbelthjul bevæges let og præcist i alle retninger. Anvendes både til patientundersøgelser, på intensivafdelinger, til kemoterapi, dialyse, mobilisering, transport og i venterum. Greiner er garant for en høj standard på både teknologi, funktionalitet og design og er certificeret i henhold til DIN EN ISO 13485. Mekaniske dele såvel som tekstiler og polstring er designet til langvarig brug, og der tilbydes et omfattende tilbehørsprogram. Læs mere her.

Fakta om Alcyon - innovativ hospitalsindretning

Adresse
Alcyon - innovativ hospitalsindretning
Randersvej 6
6700 Esbjerg
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 20358009

CVR nummer: DK31863678

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Maja Gro Lilsig
Direkte telefon: +45 20358009

Send til en kollega

0.141