23948sdkhjf

HB Medical Falster A/S

HB Medical sikrer alle aspekter af kontraktfremstilling til vores kunder; fra brugerdefineret produktion af stoffer og produkter til ordre- og forsendelsesprocessen. Dette er en stor fordel, da vi har de produktionsfaciliteter, der er nødvendige for at producere færdigvarer.

Hos HB-Medical tilbyder vi tjenester vedrørende produktudvikling, og vores involvering strækker sig fra rådgivning vedrørende indledende udvikling, test, valg af primært og sekundært emballagemateriale til forsendelse. HB-Medical laver ikke nogen standardløsninger. Hver løsning er udviklet bottom up.

På vores hjemmeside kan du læse mere om vores services.

Virksomheden er godkendt af de europæiske sundhedsmyndigheder gennem Lægemiddelstyrelsen, som regelmæssigt inspicerer HB-Medicinske processer og faciliteter. Bemyndigelsen (Lægemiddelloven §39) giver HB-Medical mulighed for at fremstille humane og veterinære lægemidler både til markedet og til kliniske forsøg og til at importere lægemidler fra lande uden for EU. Hertil kommer, at HB-Medical har fået tildelt en licens fra Veterinær- og Fødevarestyrelsen (DVFA).

HB Medical er GMP-godkendt og ISO:13485 certificeret

Leverandør-kompetencer

Fakta om HB Medical Falster A/S

Adresse
HB Medical Falster A/S
Ankervej 1, Kraghave
4800 Nykøbing Falster
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Guldborgsund Kommune

Telefon: +45 5441 8585

CVR nummer: DK15659580

P nummer: 1008722656

Ansatte: 20

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Frigaard
Direkte telefon: +45 29386484

Send til en kollega

0.11