Cobi Rehab ApS

Cobi har specialiseret sig i at forhandle og producere hjælpemidler til fysisk handicappede brugere med særlige behov.
Cobis grundsten og omdrejningspunkt er respekten for det enkelte individ. Vi ønsker at bidrage til, at mennesker får øget livskvalitet.

Cobi blev grundlagt i 1995 som enkeltmandsfirma og blev i 2004 omdannet til ApS. Selskabet ejes af Keld Mikael Jørgensen.

Innovation og proaktivitet er vores grundlæggende byggesten og gældende i forhold til alt, hvad vi foretager os. Dette gælder også sammensætningen af vores udvalg af hjælpemidler, hvor vi fokuserer på nyskabende og funktionelle kvalitetsprodukter med vægt på værdighed for både bruger og plejepersonale.  Alle produkter er nøje selekteret med udgangspunkt i de behov, som fysisk handicappede personer måtte have samt med omtanke for et bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet.

Tryksårsproblematikken og trykaflastning har fra Cobis start været og er et af vores store fokusområder. Via deltagelse i både nationale og internationale kongresser og kurser tilsikrer vi, at vores viden bliver ajourført, så vores produkter og konsulentbistand lever op til den nyeste forskning og praksis. Smerteproblematikken er nært beslægtet med sår og derfor ligeledes et stort kerneområde for os, hvor vores fokus er minimering af smerter 24 timer i døgnet. Altid med udgangspunkt i den enkelte brugers behov og ressourcer.

 Cobi leverer både til det private og offentlige erhvervsliv i Danmark, Europa, Mellemøsten, Canada, Australien og USA.

Vores salgsorganisation er opdelt geografisk, men planlægges centralt i Kastrup. Herfra servicerer vi kommuner, hospitaler og plejehjem over hele landet og har altid for mål at levere holdbare løsninger indenfor en kort tidshorisont.

Cobis medarbejdere er erfarent faguddannet personale: Ergoterapeuter, fysioterapeuter og serviceteknikere, der yder professionel rådgivning og sparring i produktanvendelse, så den rigtige beslutning omkring produktvalg kan træffes. Læs Cobis definition på service under afsnittet service.

Cobi tilbyder kurser og mini-seminarer i brugen af vores produkter til plejepersonale indenfor sundhedssektoren over hele landet. Her kan du som hjælpemiddelformidler blive opdateret på den nyeste viden indenfor valg af hjælpemidler. Læs mere under afsnittet kurser og mini-seminarer.

Cobi er bevidst om vores sociale ansvar, og opfylder kravene til Corporate Social Responsibility.

Cobi er medlem af følgende organisationer: Dansk Rehab Gruppe, Hjælpemiddelinstituttet og Hjælpemiddelstyrelsen.

Fakta om Cobi Rehab ApS

Adresse
Cobi Rehab ApS
Fuglebækvej 1 D
2770 Kastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Tårnby Kommune

Telefon: +45 70252522

CVR nummer: DK26989469

P nummer: 1010653297

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Keld Mikael Jørgensen

Lisbet Jørgensen

Send til en kollega

0.103