23948sdkhjf

Cobi Rehab ApS

I en tæt dialog med kunderne udvikler, sælger og servicerer Cobi Rehab positioneringsløsninger til voksne mennesker, og vi hjælper dem til at opnå forbedret livskvalitet. Cobi Rehabs omdrejningspunkt er respekten for det enkelte individ. Innovation, proaktivitet, kvalitet og empati er vores grundlæggende byggesten og gældende i forhold til alt, hvad vi foretager os.

De patientgrupper, som vi specifikt hjælper med positioneringsløsninger er voksne mennesker med demens og neurologiske skader, mennesker i palliative forløb samt bariatriske og geriatriske patienter.

Vores positioneringsløsninger er altid kundetilpassede og baseret på solid viden om brugen af produktet og effekten til at afhjælpe. Samt med vægt på værdighed og arbejdsmiljø, for både bruger og plejepersonale.

Cobi Academy er vores eget undervisnings- og vidensdelingscenter, hvor vi tilbyder undervisning in-house i vores eget undervisningslokale i Kastrup. Vi kommer også gerne ud og laver kurser og undervisning lokalt, skræddersyet specifikke behov.

 

Fakta om Cobi Rehab ApS

Adresse
Cobi Rehab ApS
Fuglebækvej 1 D
2770 Kastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Tårnby Kommune

Telefon: +45 70252522

CVR nummer: DK26989469

P nummer: 1010653297

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jonna Pedersen

Lisbet Jørgensen

Send til en kollega

0.35