23948sdkhjf

Stella Care ApS

Hos Stella Care arbejder vi for at give borgere med demens, deres pårørende og plejepersonale mere tryghed i hverdagen, samtidig med at borgeren kan bevæge sig helt frit uden at føle sig begrænset i sin adgang til livet.

Care Trackeren er særligt udviklet til at forhindre at mennesker med demens forsvinder sporløst. Personen med demens bærer en GPS Tracker på sig som et armbåndsur eller en lille Boks. Den indbyggede GPS giver signal til en mobiltelefon hvis personen med demens afviger fra sin normale eller aftalte færden. Herefter kan plejepersonalet se hvor personen befinder sig. Positionen live opdateres og registreres derfor lynhurtigt på kortet i appen. På denne måde sikre vi at vedkommende altid kommer sikkert hjem igen.

Stella Care er eksperter i teknikken og leverer GPS Trackere til over 50 danske kommuner. De går ind for at deres produkter er nemmer og brugervenlige at betjene, så I kan koncentrere jer om omsorgen for de ældre. Man betaler for brugen via et abonnement, og har løbende mulighed for at opdatere systemet og få erstattet det brugte udstyr.

Stella Care løser et samfundsmæssigt problem ved at anvende og videreudvikle kendt teknologi, så den kan anvendes til andre formål end oprindeligt tiltænkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Fakta om Stella Care ApS

Adresse
Stella Care ApS
Alhambravej 3
1826 Frederiksberg C
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Frederiksberg Kommune

Telefon: +45 42429060

CVR nummer: DK34472416

P nummer: 1017597066

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mie Sofie Madsen
Stilling: Markedsansvarlig

Send til en kollega

0.126