23948sdkhjf

Stella Care ApS

Hos Stella Care arbejder vi for at give borgere med demens, deres pårørende og plejepersonale mere tryghed i hverdagen, samtidig med at borgeren kan bevæge sig helt frit og ikke føle sig begrænset i sin adgang til livet.

Care Trackeren er det første teknologiske produkt der kombinerer GPS og applikationsteknologi, og teknologien er særligt udviklet med det formål at forhindre at mennesker med demens forsvinder sporløst. Den demente person bærer en GPS Tracker på sig som et armbåndsur eller en lille Boks. Den indbyggede GPS giver signal til en mobiletelefon hvis den demente person afviger fra sin normale eller aftalte færden. Herefter kan plejepersonalet se hvor personen befinder sig, og bevægelser registreres lynhurtigt på mobilens kort. Når man ved præcist hvor den demente person er, bliver det en let sag at få vedkommende sikkert hjem igen.

Stella Care er ophavsmænd og derfor eksperter i teknikken og vi har fra vores central adgang til systemet. Derfor skal I aldrig bekymre jer om defekt udstyr, men kan koncentrere jer om omsorgen for de ældre. Man betaler for brugen via et abonnement, og har løbende mulighed for at opdatere systemet og få erstattet det brugte udstyr.

Stella Care løser et samfundsmæssigt problem ved at at anvende og videreudvikle kendt teknologi, så den kan anvendes til andre formål end oprindeligt tiltænkt.

Fakta om Stella Care ApS

Adresse
Stella Care ApS
Alhambravej 3
1826 Frederiksberg C
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Frederiksberg Kommune

Telefon: +45 42429060

CVR nummer: DK34472416

P nummer: 1017597066

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mie Sofie Madsen
Stilling: Markedsansvarlig

Send til en kollega

0.179