23948sdkhjf

Total-leverandør til festivaler og events

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Kontakt Ajos, når du har brug for midlertidig strøm, lys eller andet grej til din festival eller event, så spiller det fra start til slut!

Ajos er en af Danmarks mest erfarne leverandører af midlertidige installationer af strøm, lys og solidt grej til steder, der har brug for ekstra ’power’ og udstyr i en kort periode. Vi sørger for, at musikken spiller til festivaler og koncerter, at der er strøm til byfesten og kræmmermarkedet - og at tv-transmitterede sportsevents og filmoptagelser er oplyst korrekt.

Og det er kun en brøkdel af de opgaver, vi kan hjælpe med. Vi kan også levere hegn, overkørsler til kabler, skilte, kontorvogne og meget andet udstyr.

Se mere i brochuren og få overblik over, hvordan Ajos kan hjælpe DIG med at skabe et succesfuldt event. Vi har bl.a. hjulpet:

  • Roskilde Festivalen
  • Kalundborg Rocker
  • Post Danmark Rundt
  • Fremad Amager
  • DGI Landsstævne
  • SAM Productions
  • DR’s Slotskoncerter
  • Døllefjelle-Musse Marked
  • Dragør Marked
  • Og mange andre...

Tør du ’gamble’ med strømmen? Nej, vel?

Pris er et vigtigt parameter for de fleste arrangører. Sikkert også for dig. Men tænk dig godt om, når du vælger strøm og lys. Her kommer kvalitet ALTID før pris. For din egen - og publikums skyld.

For har du én gang oplevet strømsvigt uden backup til dit event, ved du, at det ikke kun er strømmen, der svigter. Glæden ved at have sparet penge på installationen bliver hurtigt overskygget, når den gode stemning hos publikum daler til nulpunktet. En oplevelse enhver arrangør helst er foruden. Heldigvis er der et alternativ...

Få dine installationer lavet rigtig fra start. Så er du på den sikre side.

Vælg Ajos. For din og publikums skyld.

Når du allierer dig med Ajos, er du sikker på, at alt spiller fra start til slut. Strøm og lys er dimensioneret korrekt. Kabler og el-tavler kan klare opgaven. Og du får nogle af markedets kraftigste og mest støjsvage generatorer. Går strømmen på scenen eller i madboden, har du altid en backup, der straks tager over - uden at publikum opdager det. Det er din garanti for, at både musik og frituregryder ’koger’ videre uden afbrydelse.

Med i pakken kan vi også tilbyde 1-2 elvagter, der er på pladsen under hele afviklingen af dit event. Så har du altid hurtig hjælp inden for rækkevidde. Alle Ajos’ elvagter er uddannede elektrikere og specialister inden for midlertidige installationer af strøm og lys.

Planlæg i god tid – det betaler sig

Et succesfuldt event kræver grundig planlægning. Slip for tvivl, besvær og dyre fejl - og tag Ajos med på råd fra start, når du planlægger dit arrangement.

Du er sikker på at få det rette udstyr, at dit eventområde er indrettet optimalt - og at sikkerheden er i top. For Ajos har erfaringen og ekspertisen. Vi har tænkt på det hele. Og vi stiller dig alle de spørgsmål, du (og de øvrige aktører) skal tage kritisk stilling til for at sikre et event, der er en succes for både arrangører og publikum.

Brug for tv-lys til dit event?

Har du brug for et professionelt og mobilt lysanlæg, der er så kraftigt, at det kan illudere dagslys? Så er Ajos’ mobile lysanlæg et oplagt valg. Lysanlægget kan f.eks. bruges til live-optagelser af pokalkampe på mindre stadions og andre sportsevents, så lysstyrken kommer op på de nødvendige 1.000 lux. Det er også ideelt til film- og tv-optagelser, hvor der er brug særlig høj lysstyrke.

”Ajos ved, hvad der skal til...”
Det kræver det rette lys, når en fodboldkamp skal transmitteres på TV. Vi valgte Ajos, da pokalkampen mellem Fremad Amager og FC Midtjylland skulle vises på TV. Ajos er den eneste udbyder i Danmark, der kan løfte den slags opgaver – og de gør det supergodt. Deres folk er positive og behagelige, hurtige til at reagere – og så ved de, hvad der skal til for at sikre en succesfuld afvikling.”
Jonas Kolind-Andersen
Administrativ koordinator, Fremad Amager Elite

Lej ALT dit grej hos Ajos

Har dine folk erfaring med at opsætte strøm og andet grej til store events? Så kan du nøjes med at leje udstyret hos Ajos. Fortæl os, hvad du har brug for, så leverer vi det dér, hvor du vil have det.
Vi leverer altid til aftalt tid - og kan ofte reagere med kort varsel. Men vores grej og ekspertise er i høj kurs, så giv os gerne et kald i god tid, hvis du vil være på den sikre side.

Hold din eventplads sikker og pæn

En sikker og pæn eventplads er med til at give dit publikum en god oplevelse. Ajos har alt det udstyr, du har brug for til at gøre din plads sikker og behagelig at færdes på.

Du kan f.eks. bestille hegn, hvis du har brug for at afskærme et område. Vandvogne, hvis støvet skal holdes nede på varme dage. Og træflis eller køreplader til de våde dage, så pladsen ikke bliver mudret.
Vejret har hverken du eller Ajos kontrol over. Derfor anbefaler vi, at du bestiller både vandvogn og træflis (eller køreplader), så du kan give dit publikum en god oplevelse uanset vejret. Bestiller du træflis, er det en god idé også at leje en teleskoplæsser med skovl. Så kan du lynhurtigt sprede flisen rundt om på pladsen, hvis du får brug for det.

Husk, når du overlader opsætning af midlertidige installationer og andet grej til Ajos, er sikkerheden ALTID i orden. Vi graver f.eks. alle kabler ned eller dækker dem med køreplader, så du undgår faldulykker.

Vi har stemplerne i orden

Hos Ajos er vi autoriseret elinstallatør med speciale i midlertidige installationer af strøm og lys til bl.a. festivaler og events. Flere af vores folk har mere end 25 års erfaring med dimensionering og rådgivning på området.

Det er din tryghed og garanti for, at ALLE regler bliver overholdt, at sikkerheden er 100 % i orden - og at ALT spiller fra start til slut.

Ring til os på 7025 6363, læs mere i vedhæftede brochure eller besøg vores hjemmeside på www.ajos.dk.

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, moduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærring, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning.
Udbyder
Ajos a/s

Ajos a/s
Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark

Jan Frandsen
Telefon: +45 2522 5514


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156