23948sdkhjf

Den skæve vinkel - PR, retorik og SoMe

Tilbydes
Udløber
24. januar 2019

I dag skal der tænkes i dynamisk indhold, kundetilpassede budskaber og brugerinddragelse. Hos Factor X Adman får I sparring og undersøgende spørgsmål, og til sidst står vi med det rene budskab og dén skæve vinkel, der virker. Vores speciale er at forstå og formidle komplekse sammenhænge på en måde, der giver trænger igennem til modtageren.

Vi tager udgangspunkt i jeres virkelighed: jeres virksomhed, marked, vision, kunder og omverden. Så arbejder vi os ned i stoffet, skærer fra og koger ind. Til sidst står vi tilbage med et budskab, der er rent, koncentreret og potent. Et budskab, der flytter kunder og markedsandele til jeres fordel.

Vi udvikler kommunikations-koncepter, der rækker vidt ud og favner bredt. Vi inddrager samtlige sociale medier og nyeste teknologier, når vi tænker i kommunikation. Og vi kender pressen og ved, hvordan vi pitcher jeres pressemeddelelse mest effektivt til de rigtige medier.

Jeres eksterne redaktion

Vi er jeres eksterne redaktion, når i skal skabe og sende nyheder ud til jeres kunder og jeres omverden. Vi har konstrueret og styret digitale nyhedsbreve for adskillige af vores kunder – en hurtig og omkostningseffektiv måde at sprede historierne om dig.

Nysgerrig?

Kontakt os på info@fxa.dk eller 8731 1030 for en uformel snak.

Du kan også besøge www.fxa.dk og blive klogere på, hvad vi laver.
Udbyder
FACTOR X ADMAN A/S
12a Kattesundet
1458 København K
Danmark

Pawel Antoni Lange
Telefon: +45 3377 4200


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.131