23948sdkhjf

Mobil tidsregistrering

Tilbydes
Udløber
23. marts 2023

Tidsregistrering

i et tidsregistreringssystem er en væsentlig del af enhver håndværkers normale arbejdsdag.

Det er dog måske en af de arbejdsopgaver, som er mindst værdsat af håndværkeren.

Det kan både være besværligt at huske på, at tidsregistreringen skal foretages, og det kan samtidig være ligeså besværligt at rent faktisk registrere timerne.

Derfor har vi hos 

ServiceStyring 

introduceret et tidsregistreringssystem, som skal gøre denne besværlige proces en hel det mere nem og enkel.

Elektronisk tidsregistreringssystem

Hos ServiceStyring introducerer vi dig for et online elektronisk tidsregistreringssystem, som er et program, hvori din og dine medarbejderes tidsregistrering nemt og enkelt foretages, og hvor det er ligeså nemt og overskueligt at gennemse igen, når dette er nødvendigt.

Tidsregistreringssystemet er en del af vores onlineplatform ServiceStyring.dk og er nemt tilgængelig for alle, som ønsker det.

Det er ServiceStyring mål og fokus at gøre tidsregistrering for alle håndværkerfagene til en nem og sikkert integreret del af den daglige arbejdsdag, samtidig med at selve processen omhandlende tidsregistrering er nem og på den måde hurtigt overstået for håndværkeren.

Mobil registrering af tid

Når vi hos ServiceStyring introducerer dette online elektroniske tidsregistreringssystem, introducerer vi samtidig et system, som også fungerer mobilt.

Det vil sige, at der altså her er tale om et mobilt tidsregistreringsprogram, som du og dine medarbejdere kan bruge på farten.

Det er slut med at skulle tilbage til kontoret for at tidsregistrerer dagens arbejdstimer, for med ServiceStyring mobile tidsregistreringsprogram kan dette foretages ude på selve arbejdspladsen, hvor det reelle arbejde bliver foretaget.

Vi har fokus på at gøre servicen så nem og simpel som muligt for dig, og derfor kan du med fordel benytte dig af vores system.

ServiceStyring

ServiceStyring er et online system, hvor virksomheder nemt og hurtigt kan kontrollere og holde styr på de servicer og arbejdsopgaver, der tilbydes kunder. 

Derfor vil din virksomhed trives på platformen, og den vil samtidig blive set af kunder, som leder efter gode kvalitetssikrede håndværkervirksomheder.

Hos ServiceStyring fokuserer vi på, at alle skal have den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside og vores service, og derfor kan både privatpersoner og virksomheder være sikre på, at vi altid er på deres side.

Derudover fokuserer vi på, at vores service skal være nemt tilgængelig for håndværkervirksomhederne, som er på vores platform. Derfor er vores platform nem at tilgå og navigere i.

Hvis der mod al forventning skulle være problemer med platformen, er vi selvfølgelig altid klar til at guide og hjælpe.




Udbyder
Servicestyring.dk ApS

Servicestyring.dk ApS
Sorøvej 78, 1. th.
4200 Slagelse
Danmark

Martin Lundqvist
Telefon: +45 20640900

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125