23948sdkhjf

Vikarer tilbydes til indsatser på social og sundheds- samt ældreområdet

Tilbydes
Udløber
31. december 2022

Går dine medarbejdere på arbejde med en følelse af utryghed?

Det faglige personale, der dagligt arbejder med borgere med psykiske lidelser, eller mentale svækkelser, på social og sundhedsområdet, har en øget risiko for at have i faglige arbejdssituationer. 

Alligevel er kendskab til konflikthåndtering og voldsforebyggende tiltag ikke altid en selvfølge. 

Tilbage til en tryg hverdag

Hos S.T.O.P. mener vi at alle har ret til en tryg arbejdsdag. Defor har vi siden 2005 arbejdet med konflikt- og voldsforebyggende tiltag på bosteder og institutioner. 

Det er vores erfaring, at hvis personalet trives og er klædt på med de rette kompetencer, så trives borgerne bedre og dermed er de bedst forudsætninger for er trygt arbejdsmiljø skabt.

Derfor tilbyder vi uddannelse, kurser og rådgivning, henvendt til ledelse og personale, i konflikthåndtering og voldsforebyggelse, samt vikarer, der med flere års erfaring fra socialområdet, vil være en vigtigt samarbejds- og sparringspartner for jeres personale. 

Vores medarbejdere, kan hjælpe med at stabilisere indsatsen, omkring en borger, men de kan også blot assistere som en tryghedsskabende funktion. Alle vores medarbejdere kommer med en solid erfaring inden for tryghedssskabelse og stabilisering af borgere som har en udadreagerende adfærd. 

Har du lyst til at høre hvordan vi kan hjælpe jer:

Kontakt os på 

Tlf. 71 99 37 75 eller besøg vores hjemmesiden www-s-t-o-p.nu
Udbyder
S.T.O.P. ApS

S.T.O.P. ApS
Toldboden 3
8800 Viborg
Danmark

Nadia Lykke Christensen
Telefon: +45 71969560


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141