23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Medlemsfordele

Udløber
14. juni 2023

Medlemsfordele

Interessevaretagelse og lobbyvirksomhed

Som medlem af Danish.Care får din virksomhed direkte udbytte af og indflydelse på Danish.Cares arbejde med at varetage branchens interesser i forhold til myndigheder, organisationer og politikere.

Vi samarbejder med alle aktører, som har betydning for branchens rammevilkår og udvikling.

Eksport 

Som medlem får I direkte indflydelse på branches eksportaktiviteter, herunder prioritering af fælles eksportfremstød og messedeltagelse i udlandet, delegationsbesøg og netværksmøder.

Vi samarbejder med Eksportrådet og modtager eksportstøtte til en række af vores fælles eksportfremstød. 


Udbud og det danske marked 

Danish.Care tilbyder sine medlemmer sparring ift. udbud og salg til det danske marked, herunder dialog med offentlige indkøbsorganisationer i kommuner, regioner og stat.

Dette f.eks. i forhold til konkrete udbud, udbudsloven, e-handel og andre rammevilkår. Som brancheforening kan vi også løfte opgaver i forhold til generelle problematikker ved konkrete udbudssager. 


Health & Rehab by Danish.Care

Danish.Care arrangerer Nordens førende messe for hjælpemidler og velfærdsteknologi, Health & Rehab - hvert andet år i maj i Bella Center.

Medlemskab giver indflydelse på messens udvikling. Messen har ca. 9000 besøgende og 240 udstillere. Medlemmer af Danish.Care opnår rabat på standleje.


Netværk og medlemsmøder

Som medlem får din virksomhed og de tilknyttede medarbejdere mulighed for at opnå brancherelevant sparring og erfaringsudveksling. Vi mødes flere gange om året på medlemsmøder, i netværksgrupper samt på udstillinger og konferencer i både ind- og udland.

Læs mere om netværksgrupperne her

Synlighed og profilering  

Som medlemsvirksomhed bliver I profileret og markedsført både individuelt og som branche via Danish.Cares hjemmeside og andet fælles markedsføringsmateriale.

Vi kommunikerer til både medlemmer og omverden via nyhedsbrevet Danish.Care Nyt samt på diverse online og sociale medieplatforme. 

For mere information, tryk HER

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.031