23948sdkhjf

Bygningsrenovering Hos Viggo Pedersen & Søn

Tilbydes
Udløber
13. februar 2024

Renovering af bygninger i drift

Som tømrerfirma kan vi løfte en bred vifte af opgaver i forbindelse med bygningsrenovering. Skal du have løst en større renoveringsopgave, får du, når du vælger os til at løse opgaven, en tæt og professionel samarbejdspartner.

Hos Viggo Pedersen & Søn varetager vi både hoved– og fagentrepriser. I forbindelse med bygningsrenovering kan vi eksempelvis udføre følgende:

  • Bygningssnedker- og tømrerarbejde
  • Renovering af tag og facade
  • Til- og ombygning
  • Isolering

 

Efter flere års erfaring indenfor bygningsrenovering, har vi løst en række forskellige opgaver.

Vi kan derfor leverer en samlet løsning og træde til som projektets hovedentreprenør.

Bygningsrenovering er vores speciale, og vi er ydermere specialiseret i at renovere bygninger i drift, hvor der stilles store krav til vores fleksibilitet, således vi ikke står i vejen for den daglige drift.

Specialister i hospitals- og laboratorieombygninger

Renovering af blandt andet hospitaler og laboratorier i drift kræver, at der tages særligt hensyn til både ansatte, patienter og pårørende. Ligeledes stilles der også høje krav til den tekniske kunnen i forbindelse med byggeriet. Hos Viggo Pedersen & Søn har vi specialiseret os i bygningsrenovering af hospitaler og laboratorier.

Vi kan tage det nødvendige hensyn og samtidig leverer et resultat i højeste kvalitet, som står færdigt til den aftalte tid. Gennem en tæt dialog med dig, kan vi planlægge arbejdet, således det tilpasses ejendommens drift.


 
Udbyder
Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise

Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise
Valhøjs Allé 154
2610 Rødovre
Danmark

Martin Mortensen
Telefon: +45 53535333

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.158