Smagen af fermentering

I alt DKK 3.999 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
18. april 2018

18. april 2018

Teknologisk Instituts specialister guider dig vej gennem den nye hotte trend fermentering.Fermentering af både vegetabilske råvarer og kød har holdt sit indtog i gastronomien og industrielle produkter, men det kræver styr på mikrobiologi, råvarer og produktsikkerhed.Fermentering giver mulighed for at opnå nye smage, øget holdbarhed og spændende nye produkter.

På kurset får du viden om

  • Teorien bag fermenteringen
  • Introduktion til mikrobiologi
  • Hands on mikrobiologi (Mikroskopi, PH måling og vandaktivitet)
  • Sundhedsaspekter ved fermenteret produkter
  • Sensorisk smagning
  • Smagen af fermentering
  • Signatursmagsstoffer
  • DO’S and DON’TS i fermentering – hvad er smart og hvad er farligt

Deltagerprofil

  • Drikkevare- og fødevareproducenter
  • Kvalitetschefer og produktudviklere
  • Kokke og Gastronomer 

Undervisere

  • Seniorspecialist Anders Iversen. Mikrobiolog med en fortid som forsker ved iNANO på Aarhus Universitet. Anders Iversen er ansvarlig for Teknologisk Instituts Fermentarium og FoodtureLab og har de sidste 10 år arbejdet med anvendt mikrobiologi på Instituttet.
  • Sensoriker Tanja Frydenlund Jaedeke. Rådgiver om sensorik, forbrugertest og forbrugerindsigt herunder observationsstuder og andre markedsanalyser. Arbejder hos Tekonologisk Institut med produktudvikling med fokus på smag og konsistens, sensorisk analyse og forbrugertestning i produktudvikling og markedsføring.
    Form

Kurset veksler mellem teori, smagninger og praktiske forsøg.

Du får et kursusbevis på deltagelsen.

Vi afholder kurset løbende i både Aarhus og Taastrup.

Har du faglige spørgsmål så kontakt

Anders Iversen
Seniorspecialist 
+45 72203257
aiv@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C



Kontaktinformation
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark

Telefon: +45 72202000
Fax: +45 72201019


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.263