23948sdkhjf

Nyt nordisk køkken

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
20. maj 2019

22. maj 2019
Nyt nordisk køkken Skolefagkode: 46832
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til medarbejdere beskæftiget med madfremstilling i professionelle køkkener (restauranter, kantiner mv.), som vil tilegne sig kompetencer i at fremstille mad, som følger principperne for det nye nordiske køkken.

Formål:
Deltageren kan redegøre for udviklingen af det nye nordiske køkken og nordiske råvarers karakteristika samt udvikle og fremstille ny nordisk mad. Deltageren kan gennem en sensorisk tilgang og med anvendelse af både traditionelle og specielle nordiske råvarer lave velsmagende mad af lokale råvarer med en god historie.

Indhold:
Deltageren kan redegøre for historikken og principperne bag det nye nordiske køkken. Deltageren kan udvikle og fremstille mad med udgangspunkt i råvarer og principper, som følger det nye nordiske køkken. Deltageren kan anvende viden om råvarens sæson, terroir og biodiversitet til at udvikle og fremstille nyt nordisk mad, der er smagstæt og klimavenligt. Deltageren kan udvikle nye anvendelser af traditionelle nordiske råvarer ud fra viden om kulinariske traditioner. Deltageren kan anvende sensoriske redskaber og viden til at tilsmage og indpasse mindre kendte og udbredte råvarer i køkkenproduktionen.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.296