Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
16. september 2019

20. september 2019
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer Skolefagkode: 44606
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 590,00 kr.
Pris for ledige: 3281,25 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3281,25 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan fremstille produktionskøkkenets fonder og grundsupper og anvende dem til fremstilling af de i cafeteria og kantine almindeligt forkommende supper og saucer. Deltageren kan fremstille supper og saucer med udgangspunkt i hel- og halvfabrikata. Deltageren kan fremstillle de mest anvendte kolde saucer og dressinger

Indhold:
Deltageren kan fremstille produktionskøkkenets fonder og grundsupper og anvende dem til fremstilling af de i cafeteria og kantine almindeligt forkommende supper og saucer. Deltageren kan fremstille supper og saucer med udgangspunkt i hel- og halvfabrikata. Deltageren kan fremstillle de mest anvendte kolde saucer og dressinger

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.222