23948sdkhjf

Ressourcekøkkenet - bæredygtig madfremstilling

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
5. februar 2019

6. februar 2019
Ressourcekøkkenet - bæredygtig madfremstilling Skolefagkode: 48022
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, cafeer, kantiner og lignende, der ønsker at arbejde med bæredygtig madfremstilling med fokus på reduktion af madspild.

Formål:
Deltageren kan minimere køkkenets madspild ved at planlægge madproduktionen i et bæredygtigt perspektiv. Der er fokus på passende portionsstørrelser, justering af indkøb, minimering af madspild og optimal udnyttelse af råvaren. Deltageren kan genanvende overproduktion i ny madfremstilling eller i et forrådslager.

Indhold:
Deltageren kan planlægge en madproduktion, der er bæredygtig. Deltageren kan minimere køkkenets madspild ved at udnytte råvarerne optimalt, beregne passende portionsstørrelser, foretage hensigtsmæssige indkøb, genanvende køkkenets overproduktion effektivt og lade overskud indgå i et forrådslager. Deltageren kan arbejde med reduktion af madspild efter gældende hygiejneregler.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.116