Sundere retter med nøglehulsmærke på spisesteder

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
6. november 2018

7. november 2018
Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder Skolefagkode: 46945
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Uddannelsen er rettet mod faglærte og ikke-faglærte medarbejdere, som er beskæftiget med madfremstilling på spisesteder, der enten er eller gerne vil være certificeret til mærkningsordningen Nøglehullet på spisesteder.

Formål:
Deltagerne kan planlægge, tilberede og sammensætte sundere retter, der er velsmagende og indbydende, og som lever op til kriterierne for Nøglehulsmærket på spisesteder. Deltageren kan efterleve gældende lovgivning for mærkningsordningen samt udarbejde dokumentation for den ernæringsmæssige sammensætning i de hele eller dele af retter, der mærkes med Nøglehullet.

Indhold:
Deltagerne kan anvende principperne bag Nøglehulsmærket på spisesteder og på baggrund heraf fremstille sundere retter, der er velsmagende og indbydende, samt efterleve gældende lovgivning for mærkningsordningen. Med udgangspunkt i årstidens råvarer kan deltagerne planlægge, tilberede og sammensætte hele eller dele af retter, der lever op til kriterierne for Nøglehulsmærket. Deltagerne kan vurdere og justere sammensætningen af hele eller dele af retter, således at de opfylder Nøglehulsmærkets ernæringsmæssige kriterier, samt udarbejde dokumentation for den ernæringsmæssige sammensætning i de hele eller dele af retter, der mærkes med Nøglehullet. Deltagerne kan formidle Nøglehulsmærkede retter over for spisegæsterne samt fremme et sundere valg og højne spiseoplevelsen ved at anrette og præsentere maden med fokus på sensorik.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.435