23948sdkhjf

Eksporterer din virksomhed fødevarer til USA?

I alt DKK 11.700 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
29. januar 2019

31. oktober 2018

Kurset klæder dig på til udfordringen og sikrer, at du er PCQI-kvalificeret.

I amerikansk lovgivning er der krav om individuel kvalificering til arbejdet med fødevaresikkerhed PCQI (Preventive Controls Qualified Individual). Man skal med andre ord kunne påvise, at man har modtaget den nødvendige uddannelse for at leve op til loven. Det får du ved at deltage i vores 3-dages kursus i Fredericia med en dansk og engelsk talende FDA-uddannet underviser. 

Indhold
Kurset tager direkte afsæt i de krav, der er fremsat af den amerikanske Food & Drug Administration (FDA) - dvs. alt det, som din virksomhed skal være opmærksom på, før I begiver jer ind på det amerikanske marked. Vi kommer blandt andet omkring: 

  • Introduktion til forebyggende kontrol
  • Oversigt over fødevaresikkerhedsplaner
  • GMP og andre forudsætningsprogrammer
  • Biologiske farer for fødevaresikkerheden
  • Kemiske, fysiske og økonomisk motiverede farer 
  • Analysemetoder og forebyggende kontroller
  • Verifikation, validering og registreringsprocedurer
  • Tilbagekaldelsesprocedurer
  • Oversigt over de forskellige forordninger

Målgruppe
Alle medarbejdere i virksomheder, der forarbejder fødevarer. Kurset er også oplagt for kvalitets- og udviklingsmedarbejdere, samt auditorer inden for fødevaresikkerhedsområdet samt for andre udvalgte medarbejdere i fødevareforsyningskæden, fx inden for opbevaring og distribution. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Vibeke Bagger på 39 45 70 87 

Undervisningsadresse

Fredericia

Send til en kollega

0.185