23948sdkhjf

Byg dit eget 2-dags kursus

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejen Kommune
Periode(r)
29. januar 2019

29. januar 2019
30. januar 2019

30. januar 2019

Vælg mellem 8 forskellige moduler og få skræddersyet et program, der passer netop dig. Du kan vælge alt fra blot at følge et enkelt halvdagsmodul til deltagelse i 4 moduler på 2 fulde dage.

Vi har sammensat et program, hvor vi tager de emner op indenfor fødevareproduktion og -lovgivning, som vi oplever at vore kunder efterspørger.

Kurset indeholder en generel del omkring mærkning af fødevarer, ligesom vi vil gå i dybden med specifikke områder, som vi oplever at mange virksomheder har svært ved at få overblikket over. Man er velkommen til på forhånd at ønske specifikke emner, der kan tages op på kurset, så vil vi inddrage disse emner så langt som tiden tillader det.

Vælg mellem følgende 8 moduler:
Vælg mellem de 8 forskellige moduler nedenfor. For hvert modul kan du vælge mellem et mærkningsrelateret spor eller et praktisk orienteret spor. Du kan vælge at følge blot et enkelt modul eller op til 4 moduler.

På mærkningssporet vil vi gennemgå de generelle mærkningsregler på dag 1, mens vi går i dybden med næringsdeklarationen, berigelse og anprisninger på dag 2.

På det praktiske spor starter vi ud med nogle basis fødevaretekniske discipliner, nemlig sensorik og fastsættelse af holdbarhed på dag 1. Dag 2 handler om mikrobiologi, egenkontrol og prøvetagning.

Undervisningsadresse

Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Send til en kollega

0.117