23948sdkhjf

Autodesk Inventor Grundprincipper

I alt DKK 9.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Skanderborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Efter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor, vil kursisten få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlings-konstruktioner i Autodesk Inventor.

Målgruppe
Kurset henvender sig til helt nye brugere, som ikke før har arbejdet med Inventor.

Dit udbytte
Du vil få opbygget et solidt grundlag for at anvende Inventor programmet hensigtsmæssigt. Du lærer at forstå tankegangen i at konstruere i 3D, og du kan konstruere dine første samlinger med parter samt tilhørende dokumentation.

Mål
Målet med kurset er at give dig en sikker fornemmelse for, hvordan 3D programmet fungerer, og at sætte dig i stand til at vælge de korrekte templates afhængig af opgaven. Du vil kende de grundlæggende og særdeles vigtige grundprincipper for intelligent opbyggede parter og samlinger med tilhørende dokumentation.

Indhold
- Brugerflade, overblik og genvejstaster
- Grundlæggede part konstruktion
- Grundlæggede samlings konstruktion
- Anvende Inventor´s bolt katalog (Content Center)
- 2D dokumentation af emner og samlinger
- Styklister og tilpasning af din stykliste

Form
Kurset baseres på Inventorbøger. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.

Forudsætning for deltagelse
Du skal have et grundlæggende kendskab til Windows på brugerniveau. Du behøver ikke at kende Inventor på forhånd, men det er en fordel, at du er vant til at læse produktions tegninger og at du kender til konstruktioner inden for f.eks. maskin og design.

Mødetidspunkt
Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, med mindre andet aftales mellem instruktør og kursister. 


Varighed: 3 dage.
Der er 30 dages fri support efter hvert kursus i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer. 

Undervisningsadresse

Ursusvej 3
8464 Galten
Danmark

Send til en kollega

0.141