23948sdkhjf

Lead Auditor Fødevaresikkerhed

I alt DKK 24.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
20. januar 2020

24. januar 2020

Målsætning
Efter succesfuld gennemførelse af kurset vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af fødevaresikkerhed.

Indhold

  • Opbygning af ledelsessystemer, herunder kravene i ISO 22000
  •  Betydning af fødevarelovgivningen
  • Audits - en afklaring af audits, formål og metode
  • Auditgennemførelse – træning i planlægning, udførelse og rapportering
  • Audits gennemført på udvalgte af standardens elementer som mål, politikker, risikoanalyse, dokumentation, afvigelser, korrigerende handlinger, ledelsens rolle og kommunikation
  • Auditor - ansvar, personlighed og udvælgelse
  • Gennemgang af certificeringsprocessen
  • Feedback og coaching på deltagernes egen indsats
  • Skriftlig eksamen

 

Målgruppe/Forudsætninger
Kurset er et godt kompetenceløft til medarbejdere, der arbejder med fødevaresikkerhed. Det forventes, at standarden er læst inden kursets start. Vi kan anbefale et kursus i HACCP inden kurset.

 

Undervisningsadresse

BEST WESTERN Hotel Fredericia Vestre Ringvej 96 , 7000 Fredericia



Kontaktinformation
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark

Telefon: +45 77311000


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.321