Målgruppe
Medarbejdere hos fødevareproducerende virksomheder, specielt de der leverer til USA.
Kursets sprog
Kursusmaterialet er på engelsk, men der tales dansk i undervisningen.
Indhold
Betjener du kunder i USA? I så fald kan din virksomhed have brug for en uddannet ”Preventive Controls Qualified Individual” (PCQI). Denne person skal have gennemført en uddannelse i udvikling og anvendelse af risikobaseret forebyggende styring.
Hvordan basisprogrammer og generelle GMP-regler hænger sammen med Food Safety Plan (Fødevaresikkerhedsplan)
Identificerer risikofaktorer, der kræver forebyggende styring, derefter beslutte samt implementere den mest hensigtsmæssige forebyggende styring, der er nødvendig for at styre disse risikofaktorer.
Hvordan man kan overvåge forebyggende styring og anvende effektive korrigerende handlinger over for de bagvedliggende årsager, for at sikre at styringen virker
Hvordan verificering og validering af forebyggende styring skal inkluderes i en fødevaresikkerhedsplan
Hvilke registreringer skal opretholdes og inkluderes som en del af en fødevaresikkerhedsplan
Hvordan man effektivt kan udvikle et leverandør godkendelsesprogram
Ved færdiggørelsen af denne uddannelse, vil deltagerne have fået den grundlæggende viden om udvikling, implementering og vedligeholdelse af Fødevaresikkerhedsplanen krævet af FDA under FSMA reglen.
Dette kursus giver et detaljeret overblik over den forebyggende styring, der er nødvendig i et fødevareproducerende erhverv og er også anvendelig for virksomheder, der ikke eksporterer til USA