23948sdkhjf

Markedsføringsret A-Z

I alt DKK 4.300 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
27. februar 2020

27. februar 2020

Markedsføring og salg af energiprodukter er et tungt reguleret område. For dig, der dagligt arbejder med produktudvikling, salg og markedsføring, og fx har kundekontakt eller er juridisk rådgiver i energibranchen, er det vigtigt at kende og forstå de basale regler.

Dansk Energi oplever et stadigt behov blandt aktørerne i energimarkedet for at forstå og drøfte de komplekse rammebetingelser for salg og markedsføring. Ikke mindst den nye markedsføringslov, der trådte i kraft den 1. juli 2017, og som indeholder en række ændringer i forhold til den tidligere lov.

Dansk Energi har sammen med Heidi Højmark Helveg- en af de stærkeste eksperter inden for markedsføringsret, og partner i advokatfirmaet Integra Advokater, derfor skræddersyet dette kursus til dig, der dagligt arbejder med produktudvikling, salg og markedsføring.

Ved at deltage på kurset får du:

  • Et overblik over den nye markedsføringslov
  • Dybdegående kendskab til de emner, der er særligt relevante for salg og markedsføring af energiprodukter, fx prissammenligning.
  • Mulighed for at behandle problemstillinger med eksperter på området og dele erfaringer med dine kolleger.

Målgruppe
Kurset er for dig, der arbejder med produktudvikling, salg og markedsføring i energisektoren. Hvis du er i daglig kontakt med energikunderne eller er juridisk rådgiver for et energiselskab, så er det godt at vide, hvad man må og ikke må, når det drejer sig om markedsføring.

Undervisningsadresse

Dansk Energi
Vodroffsvej 59
1900 FrederiksbergKontaktinformation
DANSK ENERGI
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark

Anja Eshøj
Telefon: +45 22750464
Fax: +45 35300401


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.125