23948sdkhjf

Archicad 25 Session Aarhus

Undervisningsregion
Danmark > Jylland
Periode(r)
23. september 2021

23. september 2021

Vil du opdateres på nyhederne i Archicad 25? Eller er du bare nysgerrig på, hvordan Archicad fungerer som BIM-program? Så er Archicad 25 Session Aarhus måske noget for dig?

Vi har lejet lokaler på Godsbanen i Aarhus og byder på et event med fokus på Archicad, vidensdeling og netværk. Archicad Session Aarhus 2021 er delt op i to dele: En formiddagsseance, der er forbeholdt studerende og en eftermiddagsseance forbeholdt professionelle brugere – studerende er velkomne til at blive og deltage i eftermiddagsseancen.

Programmet for Archicad 25 Session Aarhus 2021 

FOR STUDERENDE 9.00 – 12.00: Introduktion til Archicad

I løbet af formiddagen lærer studerende blandt andet om de grundlæggende funktioner i Archicad, og derudover viser vi eksempler på visualisering med Twinmotion og integration af Rhino/Grasshopper. Vi gennemgår også den danske lokalisering.

Du får mulighed for at downloade din egen, gratis studie-version, så du kan komme i gang med at bruge programmet.

FROKOST (12.00-13.00)

FOR PROFESSIONELLE 13.00 – 18.00: Nyhederne i Archicad 25 og virksomhedspræsentationer

Eftermiddagen er målrettet professionelle brugere. Vi gennemgår de nye funktioner i Archicad 25 og løfter sløret for GRAPHISOFT Forward, GRAPHISOFT ID, GRAPHISOFT Community, og GRAPHISOFT Learn.

Søren Ross fra

Land Software

fortæller om nyhederne i LAND4 v2, Nikolaj Marstrand Knudsen fra

Reiulf Ramstad

viser eksempler på bygge-projekter, mens Julie Skov og Idunn Hylland fra

SLA

viser eksempler på landskabs- projekter skabt i Archicad. Derudover lærer du også om IFC-udveksling mellem Revit og Archicad.

Vi afslutter dagen med et glas vin og mulighed for at vidensdele og netværke

TILMELDING
Der er gratis at deltage i Archicad 25 Session Aarhus 2021, men af hensyn til planlægningen af arrangementet vil vi bede dig om at tilmelde dig via dette

link >>

 

 

 

Send til en kollega

1.188