23948sdkhjf

Fremtidens Fødevareproduktion konference - AARHUS

I alt DKK 1.195 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
16. november 2022

16. november 2022

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i forandring. Vi zoomer ind på de nyeste teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion samt drøfter, hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.

Om formiddagen er der inspirationsoplæg fra virksomheder og videns institutioner der giver deres bud på en del af løsningen. Lad dig inspirere af:

  • Easis’ CEO, Thomas Møberg Nielsen, som kommer og fortæller om, hvordan de fastholder innovationskraften for at styre virksomheden gennem udefrakommende kriser, så der fortsat kommer nye produkter ud til forbrugerne.
  • BKI Foods' Supply Chain Manager Casper Lodberg Rasmussen der vil gøre dig klogere på, hvordan BKI Foods anvender data til at prædiktere slutprodukters egenskaber - noget de netop har vundet Danish AI Award for, der uddeles af Industriens Fond.  
  • Glacialis’ grundlægger og klimaformidler, Lis Allaart, giver et oplæg om klimaforandringer, hvordan kloden påvirkes af vores indblanding, og mulige udfordringer ift. fx forsyningssikkerhed. Lis er uddannet glacialgeolog og har forsket i Arktis og klima siden 2013.


Om eftermiddagen slår Teknologisk Institut dørene op og inviterer dig indenfor i vores faciliteter i Aarhus, hvor du kan:

  • Få en rundvisning i vores test- og demonstrationsfaciliteter (bla. 3D print i metal og plast, udviklings laboratorier og forbrugetest mm.).
  • Besøge Fødevaremessen, og få en snak med eksperterne bag de nye løsninger.
  • Få hurtigt indblik i de on-going udviklingsaktiviteter med TI-talks.
  • Udbygge dit netværk.

 

Pris og tilmelding 

Vi lægger vægt på netværk og derfor er konferencen baseret på fysisk fremmøde, så vil du sikre dig en billet kan du allerede nu benytte dig af vores early bird tilbud.

  • Early bird fra 01.08. 2022 1195,-
  • Konferencepris fra 01.10.2022 1795,-
  • For studerende er det muligt at deltage online og følge formiddagens konferenceprogram gratis, dog skal man tilmelde sig.

 

Bemærkninger: Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.

 

Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden og Uddannelses- og Forskningstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Send til en kollega

0.203