23948sdkhjf

Webinar om opsigelse

I alt DKK 990 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
22. maj 2023

22. maj 2023

På dette webinar sætter vi fokus på, hvordan man håndterer opsigelser, der er begrundet i f.eks. svigtende økonomi og arbejdsmangel – vi gennemgår både de juridiske og ledelsesmæssige aspekter.

Mange virksomheder oplever lige nu – bl.a. som følge af den igangværende energikrise – et nødvendigt behov for at gennemføre opsigelser af medarbejdere.

I lyset heraf sætter vi på dette webinar særligt fokus på de ansættelsesretlige regler, der regulerer opsigelser som er begrundet i ”virksomhedens forhold” – herunder bl.a. dokumentationskravet og håndtering af udvælgelsesproceduren.

På webinaret ser vi også nærmere på lederens rolle – herunder gode råd og konkrete værktøjer til at skabe ”den gode proces” både i forhold til de opsagte medarbejdere, de øvrige medarbejdere og omverdenen.  

Målgruppe:

Du arbejder som personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder og ønsker en grundlæggende indføring i håndteringen af opsigelser, der er begrundet i ”virksomhedens forhold”.

Du vil få tilsendt et link til webinaret et par dage inden afholdelse. Dette kan først tilgås en time inden, webinaret begynder. Webinaret bliver optaget og sendt ud efterfølgende.

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.488