23948sdkhjf

Arbejd bevidst med dine bias

I alt DKK 990 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
22. september 2023

22. september 2023

Få inspiration og gode råd til, hvordan du kan arbejde med dine bias. Vi kan ikke nødvendigvis slippe af med bias, men ved at blive bevidst om at de findes, kan vi minimere deres påvirkning af vores adfærd og beslutninger og dermed træffe bedre beslutninger.

Vi er alle biased*, og vores meninger om andre kører ofte på automatik i vores hjerne og påvirker vores beslutninger, når vi skal samarbejde, rekruttere og forfremme. * Begrebet bias kommer fra engelsk og betyder forudfattet.

Når du som leder kender de forskellige typer af bias, kan det øge din bevidsthed og dermed evnen til at spotte, hvilke bias du selv har, og hvilke tankemæssige fælder, du oftest falder i.

På webinaret får du input til, at

  • identificére de forskellige bias og de situationer, hvor bias har stor mulighed for at påvirke beslutningsprocessen negativt.
  • træne din kognitive fleksibilitet. Kognitiv fleksibilitet handler om evnen til at se samme sag fra forskellige perspektiver.
  • redesigne dine beslutningsprocesser, så du tager nogle bedre beslutninger. Det handler om at spotte mønstret, erkende og ændre med små greb.


Målgruppe
Inspiration til ledere henvender sig til dig som er personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder, som gerne vil have inspiration til, hvordan man kan arbejde med bias i ledelse.

Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren undervejs i chatten – ligesom vi lægger vægt på, at deltagerne kan dele gode erfaringer.

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.438