23948sdkhjf

Distanceledelse/ Hybridledelse

I alt DKK 990 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Ledelse er at skabe resultater sammen med andre og gennem andre. Distanceledelse er at lede medarbejdere, du ikke umiddelbart er i fysisk nærhed af fordi de enten arbejder hjemmefra eller arbejder på andre lokationer væk fra kontoret. Når medarbejderne ikke befinder sig sammen sted som lederen, giver det dig nogle andre udfordringer, end hvis alle dine medarbejdere befinder sig fysisk det samme sted. Mange ledere starter med at fokusere på de tekniske udfordringer, men det er typisk de sociale relationer, der udfordres.

På dette online event får du inspiration til at lede på distancen på en måde, hvor du både kan fastholde opgaveløsningen og samtidig sikre, at dine medarbejdere er motiverede og trives.

Vi vil bl.a. belyse vigtigheden af: 

  • En løbende dialog
  • Forventningsafstemning
  • At styrke det sociale

Målgruppe
Henvender sig til dig som er personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder, og som gerne vil have inspiration til motiverende og resultatorienteret ledelse på distancen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren undervejs i chatten – ligesom vi lægger vægt på, at deltagerne kan dele gode erfaringer.

Undervisningsadresse

Webinar

Send til en kollega

0.375