23948sdkhjf

Sundt liv i en digital verden

Sted: DokkX, Aarhus
Dato: 23. aug. > 23. sep. 2019

Ny udstilling af velfærdsteknologi på Dokk1 i Aarhus. Udstillingen viser, hvordan du kan leve et sundt og aktivt liv samtidig med, at vi lever i en digital tidsalder.

Den nye udstilling åbner i Aarhus Kommunes udstillingsrum DokkX, fredag 23. august kl. 14.30.

Der vil være mere end 100 forskellige eksempler på velfærdsteknologiske løsninger. Oplev blandt andet en sål, du lægger i dine sko og kobler op til en app. Den måler ens trykbelastning, og det kan hjælpe for eksempel diabetespatienter til at mindske risiko for fodsår eller hjælpe patienter i genoptræning.

Du kan også lære at accelerere din hjerne. Med en hjernestimulator kan stimulere dine mere kreative eller mere fokuseret processer. Vil du motionere kan du prøve en interaktiv cykelsimulator, hvor du følger med i Tour de France hjemme i stuen for at motionere. Er du epilepsipatient kan et armbånd hjælpe dig i direkte kontakt med sundhedspersonale.

Alle teknologier kan ses og prøves under rådgivning fra faglige medarbejdere fra den social økonomiske virksomhed Teknologi i Praksis, som har et strategisk partnerskab med Aarhus Kommune.

Send til en kollega

0.074