23948sdkhjf

Sådan opnår du bedre velvære på arbejdspladsen

Der findes mange måder at opnå bedre velvære på arbejdspladsen på. Personligheds- og udseendemæssigt er et par af de måder, hvor man bedst kan opnå det på. Men hvordan gør man det? Her kommer nogle gode råd.

Den solide træning
Først og fremmest er træningen vigtig. Hvis man gerne vil blive et stort brød, kræver det hård træning og god kost. Heldigvis findes der kosttilskud, der er gode at tage, når man træner meget. Hvad gør man, hvis man er vegetar? Må man så tage kosttilskud? Heldigvis er der lavet vegetar proteinpulver, som kan forbedre ens træning. Det kræver nemlig en masse protein at få gode muskler, hvilket kan være svært, når man er vegetar. På only-approved.dk har de vegetar og vegansk proteinpulver, som giver en masse protein til de, som trænger meget. Det er simpelthen muligt at få protein uden animalske kilder, så din træning kan fortsætte med god stil.

Tre gange om ugen og hvile
Herefter handler det om at få trænet en del. Skift mellem at træne ben og skuldre, bryst og triceps og ryg og biceps. Husk hviledage indimellem, så din krop kan restituere. Alle øvelserne gentages 12 gange i 3 sæt.

Mandag kører du og ryg og biceps: dumbel rows – one arm, seated cable rows, lat pull downs med bred og smalt greb. Så lateral pull down i en maskine. Biceps curls med håndvægte indtil udmattelse og så lige fire mere. Så hammer curls med håndvægte og til sidst bicep curls i tårn. Slut af med træning af mave.

Onsdag kører du bryst og triceps: Bænkpres i Smithstativ, incline bænkpres med håndvægte, flyes i maskine, triceps pushdown – i tårn med lige stang. Herefter triceps pushdowns – i tårn med reb og til sidst sætter du dig ned og kører en vægt over hovedet med strækte arme og sænker den ned bag nakken. Slut af med træning af mave.

Fredag kører du ben og skuldre: Start med squats, sumo squats og lunges (enten i smithstativ eller walking lunges), så kører du cable kickbacks og benpres. Efter kommer skulderpres, skulderøvelse med vægt på stang som løftes fra maven og op til brystet. Herefter sætter du dig og kører bagskulder øvelse. Til sidst tager du håndvægte og kører nedefra og ud fra kroppen, både i siden og foran dig. Slut af med træning af mave

Opnå større velvære
Det er ikke kun træningen, der er vigtig, for at du kan opnå størst velvære. Det er nemlig mest, hvordan du opfører dig som person. Både på arbejdspladsen men også derhjemme. Vær galant og venlig. Hold døren for folk og snak pænt. Respekt for mennesker er vigtig, så sørg for at lytte til personer og acceptere, at andre har en anderledes mening end dig. Ikke nødvendigvis fordi din ikke kan være rigtig, men det kan andres meninger også.

Hvad skal du ikke gøre på arbejdet
Her kommer nogle ting, du ikke skal gøre på arbejdet. Lad være at kom for sent, lad være med at afbryde, lad være at sid med telefonen fremme, lad være at efterlad skrald, lad være at misse deadlines og sørg for at lade andre snakke, da du ikke er centrum i verden.

Gode ting du kan gøre
Husk at lære af dine fejl og andres. Derudover er tilgivelse rigtig vigtig. Derfor bør du acceptere dine fejl og andres, da alle kan lave fejl. Husk at hav respekt for selve arbejdspladsen og din chef og vær taknemlig over, du har et arbejde.

Send til en kollega

0.032