23948sdkhjf

Giv de tomme vægge en opfriskning

Det første hul man skal bore i en helt hvid og flot væg, kan være svært. Man kan ikke bare lige fortryde, hvis det skulle have været et andet sted. Man kan selvfølgelig dække et hul, men det vil som regel kunne ses en smule alligevel.

Hvis man lige er flyttet ind i en ny lejlighed eller et nyt hus, kan de mange tomme vægge være svære at tage stilling til. Hvordan skal man lige gribe væggene an, og hvad skal pryde dem? Man kan skabe rigtig meget personlighed i sit hjem med plakater og billeder på sine vægge. Plakater og andet grafisk afspejler rigtig meget ens stil, og hvad man godt kan lide at kigge på.

Hvis man synes, det er svært at vælge den helt rette udsmykning til de helt tomme vægge eller til at give rummene en opfriskning, så kan man vælge at købe nogle billige plakater. Ved at købe nogle billigere plakater og nogle rammer, som er lette at skifte, kan man meget hurtigt og virkelig nemt skifte plakaterne ud og skifte udtryk eller stemning i et rum. På den måde skal man ikke være så nervøs for at købe nogle plakater og bore hul til rammerne, for man kan bare skifte motivet ud.

Man kan altså nemt og forholdsvist billigt give sine tomme vægge et pift og en opfriskning og samtidig skabe lidt personlighed og stemning til sin bolig.

Mere end bare et navn
I boligindretningen kan plakater være et pift, som både kan være smuk eller sjov og humoristisk. Det afhænger af, hvad man godt kan lide, og hvem man er som person. Elsker man at joke og være en spasmager, kan man vælge at hænge plakater op med sjove citater eller humoristiske motiver. Det samme kan man gøre, hvis man lige er flyttet og skal have et nyt skilt på sin postkasse. Der er mange sjove og mere klassiske wallstickers til postkassen, man kan vælge imellem.

Der findes mærker med efternavn og fornavne på dem, der bor i huset, men man kan også gøre en ellers kedelig postkasse sjov med mærker med små tegninger af, hvem der er i familien. Er man en familie med far, mor, to børn og en hund, kan det være en fin måde at illustrere det på i stedet for blot at skrive sit efternavn. Man kan relativt nemt gøre postkassen til mere end bare et navn og ved første øjeblik skabe en ide om, hvem man er som familie.

Viser personlighed og interesser
Med plakater og mærker til postkassen kan man altså nemt vise sin personlighed og gøre hverdagen lidt sjovere. Enten sjovere for sig selv, sine nærmeste eller for postbudet ved postkassen. Der er ingen grænser for, hvordan man udsmykker sin bolig, men det vil næsten altid fortælle om ens personlighed, værdier eller interesser. På den måde kan man spejle sig selv eller sin familie i de plakater, man hænger op og få skabt et meget personligt hjem med få midler.

Send til en kollega

0.031