23948sdkhjf

Foryng dit udseende

Med alderen oplever vi, at vores hud mister elasticiteten. Der vi vil automatisk blive ældre og mere rynkede at se på, hvilket naturligvis er en del af den naturlige aldringsproces.

Der findes behandlinger, som hjælpe med at opnå et yngre udseende samt give ansigtet og huden mere liv og glød. 

Botox og filler behandlinger
Det er helt naturligt, at man med alderen vil opleve, at der kommer flere rynker, og her er det både ens genetik og måden hvorpå, at man har passet sin hud, som spiller ind. Vores rynker er med til at fortælle vores historie, og det er dermed muligt at se på folk, hvilke ting de har med i bagagen. 

Rynker kan være med til at gøre, at vi ser ældre ud. Men rynker kan også gøre, at vi ser sure eller trætte ud, også selvom vi ikke er det. Det er de færreste, der ønsker at opfattes på den måde, hvis det ikke er tilfældet.

Hvis dette er noget, som man ønsker at gøre noget ved, kan man med fordel besøge klinik Cerix, som er specialister i behandlinger, der afhjælper denne slags problemer. Det er nemlig muligt at afhjælpe dette problem med botox eller filler. Før i tiden ville dette betyde, at man samtidig var nødt til at give afkald på sin mimik, men dette er ikke længere tilfældet, for erfaring og udviklingen af teknologien har gjort, at man kan skabe flotte og naturlige resultater uden af gå på kompromis med kundens ønsker.

Desuden kan behandlingen også afhjælpe bekymringsrynken mellem øjenbrynene, panderynker, nedadvendte mundvige samt rygerynker. 

Hudforyngelse
Hvis man har oplevet, at man med alderen har fået en ujævn hudtone, kan man med laser sørger for, at ens hudtone bliver mere jævn og ensartet. Dette vil give en flottere hud, og man vil ikke have plamager eller pletter i huden. Derudover vil man også opleve, at ens hud bliver mere jævn og strukturen er bedre.

Hvis din hud blot har nogle fine linjer og mangler glød, så kan man med en medsoclat peeling opleve en reduktion af fine rynker, en mindre ujævn struktur i huden samt en mere jævn hudtone i ansigtet og på hals og bryst.

Med sådan en behandling vil man opleve, at man øjeblikkeligt får en glød i huden. Og derudover vil denne anti aging behandling også gøre, at man oplever en løftet effekt straks efter. Dette er et godt alternativ, hvis man ønsker en anti-aging behandling uden botox eller filler.

Karfjernelse
Røde kar i ansigtet er helt normalt og noget, som rigtig mange oplever. Typisk oplever man dem på kinderne samt i næsefløjene. Karsprængningerne er noget, der kommer med alderen samtidig med, at de også er genetisk bestemte. Dog kan for meget sol også være årsagen.

Lige meget hvad, så er det med til at give en ujævn hudtone. Og da de er svære at dække med make up, bliver de endnu mere generende at have.

Dog kan man rimelig simpelt reducere karsprængningerne i ansigtet ved hjælp af eksempelvis en laserbehandling, og så vil man hurtigt opleve, at ens hudtone bliver mere jævn og ensartet. 

Send til en kollega

0.031