23948sdkhjf

Unge tør ikke tage til tandlægen

For de fleste er tænderne rigtig vigtige, da de er helt fremme og kan ses af alle, når vi snakker og smiler.

Det er vigtigt at passe på tænder, hvilket blandt andet indebærer to tandbørstninger om dagen og ens årige tandlægebesøg. Her får man som regel lige tjekket tænderne, og så får man også gennemgået et lille rens af tænderne.

Der er dog alt for mange unge, der i dag er for bange for tandlægeregningen til, at de tør tage forbi tandlægen.

Det er klassisk, at man håber, man kan få børstet smerterne væk - det er dog for de fleste ikke tilfældet. Meget ofte er det for sent, når tandsmerterne allerede er kommet, og derfor er der ikke meget andet at gøre end at tage forbi tandlægen og få tjekket tænderne, inden tandlægeregningen bliver højere. 

Det bliver kun værre
Mange unge tør ikke tage til tandlægen, fordi de har hørt alle skræmmekampagnerne fra deres venner og nære om de tårnhøje regninger. Desuden kan unge studerende, der er hjemmeboende, have en SU på blot 958 kr., hvilket meget hurtigt få en tandlægeregning eller blot et tandlægetjek til at virke helt uoverskueligt.

Det kan bl.andt andet være en af de væsentligste grunde til, at 33% af de danske unge med vilje undgår at tage til deres årige tandtjek.

Det man skal huske er, at når man ignorerer tandlægens indkaldelse til tandlægetiden, bliver det kun værre med tiden, når du først kan mærke den første tandpine. Det er nemlig meget velkendt, at hvis man undgår tandlægen, så dukker der med tiden hvide plamager op på tænderne. De hvide plamager udvikler sig med tiden til huller i tænderne, hvis man ikke søger rådgivning hos sin tandlæge og får det undersøgt.

Forebyggelse og behandling
Hvis man børster sine tænder regelmæssigt 2 gange om dagen, bruger tandtråd og husker tandlægen, så behøver man ikke være alt for bange.

Med disse forholdsregler sikrer du nemlig den bedste tandbeskyttelse hjemmefra, men hvis du ikke overholder dem, så burde man med tiden spare op, for det er her, at tandlægeregningerne bliver rigtig høje. Det kommer nemlig kun til at stige, hvis problemet først er ude og tænderne har taget skade. Tænder kan nemlig til en vis grad helbrede sig selv med en god tandbørstning i længere periode. Dog kan tænderne ikke blive gode igen uden eftersyn, hvis der først er kommet et rigtigt problem med tænderne.

Pris
Bor man i København og omegn kender man til de højere tandlægepriser. Derfor er man heller ikke i tvivl om, at man kan spare rigtig mange penge ved at undersøge de forskellige muligheder, der er i byen.

Hvis man eksempelvis bor på Frederiksberg og naturligt leder efter den bedste tandlæge på Frederiksberg til pengene, kan du med fordel undersøge markedet. Du kan med fordel ringe til tandlægen.dk, da du her sikrer dig selv et professionelt og erfarent personale, som kan sikre dig den bedste oplevelse.

Derudover giver de også alle studerende 15% rabat ved fremvisning af deres studiekort.

Mens mange af priserne hos tandlægerne er fastsat af det offentlige og valget af tandlæge virker mindre vigtigt, er der selvfølgelig mange af indgrebene, som ikke er fastlagte, og derfor kan fås en del billigere, hvis man blot undersøger det godt nok.

Du kan derfor med fordel tage forbi Falkonercentret, hvis du er en studerende med tandpine eller blot mangler årets tjek.

Pressede lukketider
Hvis man er studerende, kan man også meget ofte have et meget lange dage, hvor der også er skolearbejde, når man har fri. Det er et problem, at tandlægetiderne ofte er midt i undervisningen, og man er nødt til at forlade lokalet. 

Her er nogle tandlæger som blandt andet Tandlægen, kommet de unges ønsker i møde. Det indebærer altså både studierabat for overkommelige priser men  også sene lukketider for at sikre, at de studerende også kan komme med.

Send til en kollega

0.047