23948sdkhjf

Sådan gør du havearbejdet nemmere

Mange danskere har i dag nogle store, flotte haver, der bliver brugt flittigt i sommerhalvåret, hvor sommersolen forlænger de dejlige aftener.

Det kan være noget af en mundfuld at skulle passe haven, og det er især, hvis du ikke får en hjælpende hånd indimellem, at det kan være noget af en tidsrøver. Heldigvis er der kommet et væld af muligheder for at få lidt havehjælp fra robotter, udstyr og meget andet, så du kan slippe nemt og elegant fra en weekend i haven mod egen vilje. Vi kommer med forslag til, hvad du bør erhverve dig, hvis du vil klare havearbejdet lidt nemmere fremover.

Få hjælp af en robotplæneklipper
Den helt store hjælper i haven er den lille robotplæneklipper, der kan klare den værste tjans for dig i haven. Det er de færreste, der ser frem til at slå den store græsplæne, og nu kan det faktisk være slut.

Teknologien i disse robotter er blevet så god, at du nemt kan have tillid til, at den gør sit arbejde lige så godt, som du ville have gjort det. Men så er det store spørgsmål, hvilken en du skal vælge?

Testsektionen.dk er kommet os i forkøbet og har allerede sørget for en guide, hvor der er blevet testet nogle af de robotplæneklippere, som vi finder på det danske marked. Her bliver pris, levetid og kvalitet holdt op mod hinanden i jagten på den bedste robotplæneklipper. Find guiden her.

Hjælp til at klippe hækken
En anden ting, som kan tage hele weekenden, er sommerens klipning af hækken, der går hele vejen rundt langs den store have. Er du vant til at gøre dette med en saks, så kan du spare oceaner af tid ved at få dig en elektrisk hækkesaks. På denne måde kommer du langt hurtigere igennem din klipning, og det gør det også lettere for dig at klippe hækken helt lige.

Der findes mange størrelser og modeller, men sørg for, at den er nogenlunde let at holde, og så skal den være af god kvalitet, så den kan holde hele dagen.

Hjælp til at vande
I den varme sommer skal der sommetider bruges store mængder vand for at holde blomster og græsplæne i live, og det kan nemt blive en vandretur frem og tilbage fra hanen og til blomsterbedet. Har du endnu ikke en haveslange, så er det på tide at få fingrene i sådan en. På den måde slipper du for at fylde de store vandkander og slæbe dem frem og tilbage.

Vil du gøre det endnu lettere for dig selv, så kan du få en sprinkler til haven, som sørger for at fordele vandet ligeligt i det område, hvor du har sat den til. Så skal du bare sørge for at rykke den rundt i haven og mærke efter, hvornår plænen eller blomsterne har fået tilstrækkeligt med vand. Dermed kan du i stedet nyde den danske sommer med benene oppe midt på terrassen.

Send til en kollega

0.079