23948sdkhjf

Få lækre ben inden sommeren

Der er mange måder at få flotte ben på. Der er dog nogle ting, man ikke kan springe over, hvis man ønsker sommerklare ben. Disse ting bør man allerede starte på nu.

Hvis du går og drømmer om flotte hår- og fejlfri ben til sommer, kan du med lidt træning og skønhedsbehandlinger få rigtig pæne ben til sommer. Vi giver dig her vores bedste tricks.

Træn dig til tonede ben
Hvis dine ben ikke lige har været så meget i gang i løbet af året, er det en rigtig god ide at komme i gang nu. En ting, der er rigtig flot, er tonede ben uden for meget ’ekstra hud’. Der er rigtig mange gode måder at få mere tonede ben. Du kan enten begynde at gå eller løbe nogle ture - gerne i bakket terræn. Du kan også bruge et løbebånd eller en stairmaster i fitnesscenteret, hvis du synes, det er for koldt udenfor.

Derudover er det en rigtig god ide at træne sine ben med vægte. En af de mest populære øvelser inden for bentræning er squats. Her får du både trænet ben og balder på en og samme tid.. Øvelsen er også let at udføre derhjemme, da den netop intet udstyr kræver. Du bruger kun din krop og kroppens vægt, når du laver squats.

Når du begynder at få mere vægt på dine squats, vil du opleve hurtigere og bedre resultater på den måde. Du vil også opleve at blive stærkere og få en højere forbrænding.

Hvis du mangler inspiration til dine øvelser, kan du med fordel følge nogle fitness-influencers på Instagram. Her kan du både få nye øvelser, men også et motivationsboost, når du ser deres billeder og videoer.

Permanent hårfjerning
Noget af det mest irriterende ved sommeren er, at man altid skal koncentrere sig om hårfjerning. Man skal huske at barbere ben ofte, og det er både tidskrævende og kedeligt - dog ser det bare rigtig pænt ud, når man har nybarberet og glatte ben. Derudover føles det også mere lækkert, end når det stikker og kradser.

Der er heldigvis råd for dette, for i dag kan man med udstyr af højeste kvalitet få fjernet sine hår på benene permanent - uden nogle former for skrammer eller ar. På Cerix.dk kan du læse om, hvordan man med den nye teknologi med kun 6-8 behandlinger kan blive hårfri.

Hvis man overvejer at få fjernet sine hår på benene permanent, kan man komme ind til en gratis konsultation. Her kan man vurdere, hvor mange gange det vil tage at blive hårfri. Vælger man en behandling, kommer man ind på klinikken og får fjernet sine hår med laser.

Man skal huske, at man ikke må være i sol i 1 måned før behandlingen og 1 måned efter, og at man ikke må vokse eller plukke hårene op til behandlingen. Derfor er det også mest fordelagtigt, at man begynder sin behandling allerede nu. På denne måde vil man være klar til at opholde sig i solen til sommer.

Karfjernelse for et fejlfrit look
De fleste har prøvet at opdage de blå eller lilla kar på benene. Selvom det er noget vi mest forbinder med ældre kvinder, så er det altså helt normalt at få karsprængninger i løbet af livet.

Heldigvis kan man nemt og smertefrit behandle disse sprængninger. Man kan både få karrene fjernet ved hjælp af laser eller ved sklerosering. Den sidstnævnte metode siges at være den, der er mest effektiv og mindst smertefuld.

Behandlingen foregår ved, at man får nogle laserbehandlinger. Disse vil langsomt gå ind og reducere karsprængningerne og gøre dem mindre synlige. Man kan også bruge sklerosering, hvor man med en tynd nål skyder injektionsmiddel ind i en lille dosering. Væsken vil så irritere i karet, og karvæggene vil dermed hæve sig op. Blodet vil så ikke længere passere, og karet bliver nedbrudt.

Send til en kollega

0.031