23948sdkhjf

J-Jensen går imod de mange upræcise priser

Siden tidernes morgen har byggebranchen været en dyr affære for kunder at skulle finde rundt i og arbejde med.

Byggebranchen indeholder af natur et indviklet lingo, men endnu mere indviklede og upræcise priser – priser, som har været svære at fastsætte og regne med for kunderne.

De upræcise priser er blevet udnyttet af flere byggeentrepriser, som har hævet priserne midtvejs. Dette har J-Jensen valgt at gøre op med ved hjælp af deres nye koncept omkring ’Fast Pris’. Konceptet er en garanti for hele samarbejdet – en fast pris igennem hele projektet.

Vælg rigtigt – vælg sikkert
Når du står som selskab, og står over for en total- eller partiel-nedrivning, står der ofte en skræmt regnskabsansvarlig i baggrunden.

En nedrivning er nemlig altid en lang, forstyrrende og dyr proces, der meget hurtigt kan generere flere, uventede ekstraregninger på projektet. Ekstraregningerne dukker ofte op i forbindelse med nedrivning, fordi dette er tæt forbundet med miljøpåvirkning og andre overvejelser.

Større nedrivningsprojekter kræver ofte løbende mere tid, men også mandkraft. Det forhøjede ressourcebrug er den typiske grund til, at prisen for nedrivningen løber op.

J-Jensen gør op med upræcise priser
J-Jensen, som har 30 års erfaring, har nu som et nyt tiltag valgt, at de vil gøre deres arbejde markant mere transparent. De sikrer nu, at der ved deres nedrivning, miljøsanering og meget mere er helt faste priser.

Det fungerer på den måde, at J-Jensen står for en vurdering, inden arbejdet begynder, hvor de får en fagmand til at vurdere, med meget præcis kalkulation, hvor meget projektet kommer til at koste.

Den pris du får af J-Jensen, ændrer sig ikke løbende. Det vil sige, at hvis der skulle dukke noget uventet op, kan du læne dig trygt tilbage og lade som ingenting. Dette er en sikkerhed, der hidtil ikke har kunne findes i denne branche, og det har derfor været længe efterspurgt.

30 års erfaring
Derudover sikrer du dig, at arbejdet bliver gjort med perfektion. J-Jensen har stået for mange forskellige arbejdsopgaver igennem de seneste 30 år, heriblandt nedrivning og miljøsanering. Med deres 40 certificerede og specialuddannede sanitører, sørger J-Jensen for de absolut bedste vilkår for både arbejdet, der bliver udført, men også for de ansatte.

De 30 års erfaring er dog ikke noget, som J-Jensen ønsker at deres ansatte skal kunne mærke til i kroppen. Derfor sørger disse desuden for, at virksomheden udelukkende bruger miljørigtige produkter i deres arbejde. Dermed vil resultatet være miljørigtighed både undervejs i projektet – og mange år frem.

Send til en kollega

0.031