23948sdkhjf

Derfor skal din virksomhed have videoovervågning

Der er mange fordele ved at anskaffe videoovervågning.

Er det nu også nødvendigt med videoovervågning udendørs på arbejdspladsen? For mange vil svaret formentlig være nej, da videoovervågning har det med at blive forbundet med noget, som bruges nær supermarkeder, butikker på gågaden, ved pengeautomater eller lignende. Det betyder, at overvågningen nemt glemmes arbejdspladsen, og det øger – naturligvis – risikoen for at blive udsat for uheld. Alle kan have brug for videoovervågning, og det gælder både private såvel som virksomheder.

Derfor bør der videoovervåges
Videoovervågning gør bare det hellere nemmere – både når skaden er sket men også som en forebyggende instans. Det er et værktøj, der beskytter dine ejendele i form af, at kriminelle afskrækkes ved synet af videoovervågning. Har du eksempelvis et overvågningskamera udendørs vil det formentlig betyde, at en kriminel vil holde sig væk fra din bolig eller arbejdsplads. Videoovervågning udendørs øger også dine medarbejderes sikkerhed, hvis kameraerne eksempelvis benyttes ved parkeringspladser eller dårligt oplyste områder. Desuden tilbyder mange forsikringsselskaber i dag rabat på forsikringspolicen, hvis der er overvågningskameraer installeret, så hvorfor ikke bruge denne omkostningsbesparelse på at installere et overvågningssystem på din arbejdsplads?

Hav systemet i orden
Det er vigtigt, at dit overvågningssystem er i den rigtige kvalitet. Med skarpe billeder kan gerningsmænd nemmere identificeres i tilfælde af indbrud. Sørg derfor for at have et kamera i HD-kvalitet, så de rigtige kendetegn nemt kan spottes gennem det helt rigtige overvågningssystem.

Undgå tyveri og øg medarbejderproduktiviteten
Det er de færreste arbejdsgivere, der konstant ønsker at kontrollere, hvorvidt medarbejderne nu også laver præcist det, som de skal. Det kan være, at overvågningskameraerne øger produktiviteten en smule, idet medarbejderne ved, de er på kamera. Samtidig er det jo en win-win, at risikoen reduceres for, at en kriminel løber af sted med dine ejendele!

Leder du efter den rigtige udbyder, som kan levere et overvågningskamera udendørs? Eller søger du på andre måder hjælp, når det gælder overvågning? I så fald bør du rette henvendelse til Keypartner, der er landsdækkende, og har stor erfaring med at hjælpe en bred vifte af kunder.

Send til en kollega

0.031