23948sdkhjf

Blid og effektiv hårfjerning med sugaring

Sugaring oplever en stigende popularitet.

Hårfjerning med sugaring er ikke blot blidt, men også en af de mest effektive metoder til at fjerne uønsket hår – og så kan det anvendes på hele kroppen. Voksbehandling med sugaring består af en blanding af sukker og citron/vand, som er så skånsom, at den kan anvendes på selv de mest sensitive hudtyper og dermed områder som armhule, intime områder, ansigtet med mere.

Hvilke fordele er der ved sugaring?
Ved sugaring fjernes hårene ved brug af en sukkermasse, der masseres ind i huden. Ved brug af denne metode får man hårene ud i deres naturlige vækstretning, og man har derfor mulighed for at fjerne langt flere hår end ved brug af voksbehandling. Med sugaring får man også de helt små hår med, og man undgår derfor gener som indgroede hår og irritation, der typisk opstår ved voksbehandling.

Sukkermassen er 100% naturlig og består udelukkende af sukker og citron/vand. Dette gør, at sugaring også kan benyttes af personer med eksem eller psoriasis uden ubehag.

Gør det ondt?
Mange oplever, at sugaring gør ondt den første gang, men sammenlignet med en voksbehandling, gør det ikke nær så ondt. Grunden til at den første gang er den værste, er fordi, at det er her, hårene er tykkest. Efter flere behandlinger bliver hårene tyndere og finere og gør derfor også mindre ondt af få fjernet. Sugaring er langt den bedste og mest naturvenlige metode til at få fjernet uønskede hår.

Sugaring i København
Det er nu muligt at få lavet sugaring behandlinger i København. Hos La Petite Clinique har de stor erfaring og ekspertise inden for sugaring behandlinger i København, og de sørger for, at du er i gode og trygge hænder. En sugaring behandling sikrer dig et langtidsholdbart resultat på 4-6 uger. Gentagne behandlinger reducerer samtidigt væksten af nye hår de uønskede steder, og du vil komme til at opleve med tiden, at de hår, der stadig dukker op, bliver tyndere og finere.  

Send til en kollega

0.078