23948sdkhjf

Sådan bliver du klar til sommerens bilferie

Drømmer du om at pakke bilen og køre mod fjernere himmelstrøg? Det er vi nok mange, der drømmer om.

Der er mange fordele ved at tage på bilferie. Det er nemlig ofte billigere end en flyrejse. Derudover får du meget mere frihed, når du tager bilen med på ferie. Du kan nemlig køre lige derhen, du drømmer om. Du kan samtidig gøre køreturen til en del af ferien og besøge flere lande på vejen mod din destination.

Hvis du skal på bilferie i år, bør du bruge lidt tid på at gøre bilen klar til turen. På den måde kan du undgå ubehagelige overraskelser, når du suser af sted i din bil og nyder sommeren og friheden. Derfor har vi her samlet tre råd til, hvordan du bliver klar til sommerens bilferie.

Gør bilen ren og lækker
Når du tager på bilferie, bruger du selvfølgelig rigtig meget tid i bilen. Derfor er det en stor fordel, hvis du bruger tid på at gøre bilen ren både indvendigt og udvendigt. Det kan du gøre ved at vaske, støvsuge og polere bilen. Hvis du vil slippe for noget af det hårde arbejde, kan du køre forbi en vaskehal og give bilen et vaskeprogram, der efterlader bilen skinnende ren. Du kan kigge hos Teknicar, hvis du vil have tips og tricks til bilpleje. Du kan få gode råd og vejledning ved at se her.

Send bilen på værksted
Det er en god idé at sende bilen på værksted, hvis den skal ud på en lang køretur. På den måde kan du få tjekket, at alt er, som det skal være. Du kan eksempelvis bede automekanikeren om at tjekke motor, olie, dæk, lys, sprinklervæske og så videre. Du kan selvfølgelig også klare nogle af disse punkter derhjemme, hvis du har styr på det. Uanset hvad bør du dog sende bilen på værksted til et tjek, så du er sikker på, at den kan klare bilferien. Find et autoværksted her.

Få styr på sikkerheden
Når du har fået styr på bilpleje og biltjek, er det vigtigt at have styr på sikkerheden. Der er forskellige regler for sikkerhedsudstyr i de forskellige europæiske lande. Derfor kan du med fordel sætte dig ind i, hvilke regler der er i de lande, du kører gennem. Du bør dog altid have sikkerhedsveste og en advarselstrekant i bilen. Det er vigtigt, at du har sikkerhedsveste til alle, der kører med i bilen. Det er samtidig vigtigt, at det er nemt at finde sikkerhedsvestene frem. Derfor bør du ikke pakke dem nederst i bilen, men sørge for, at de er lige ved hånden.

Send til en kollega

0.015