23948sdkhjf

4 grunde til at din næste bil skal være en varebil

Har du en stor familie? Har du et firma, som leverer varer til nær og fjern, eller vil du bare gerne have en større bil, som ikke æder benzinen? Så kunne det være du skulle overveje at investere i en varebil.

Flere og flere har opdaget fordelene, de får ved at have en varebil, som de ikke har i en normal 4-dørsbil. Her får du de 4 største fordele som vi ser det, hvis du vælger en varebil, næste gang du skal have ny bil.

Frihed til at bruge din bil til mange flere formål
Når du har en almindelig bil, er det begrænset, hvad du kan bruge den til. Du kan have 5 mennesker siddende i den, eller du kan folde sæderne ned og få lidt ekstra plads. Det er sådan set de muligheder, du har. Med en varebil kan du anvende pladsen stort set, som du har lyst. Du kan købe en med ekstra sæder, så du har plads til hele familien (uden at I skal sidde klemt på bagsædet). Der er utroligt meget opbevaringsplads, så lige meget om I skal på skitur, eller om I har købt stort ind i IKEA, så kan det nemt lade sig gøre her.

Underordnet hvad du skal bruge den enorme plads til, så kan det lade sig gøre her. Du er helt selv herre over pladsen, så du kan tilpasse den til lige præcis dine behov.

Meget sikrere køreposition
Sikkerheden er en stor faktor for rigtig mange bilkøbere. Det gælder både for dig, der er forretningsdrivende, som vælger en varevogn, fordi der skal køres masser af ting fra a til b, men også for familier, som vil minimere risiciene ved at køre familien rundt.

I en varebil får I en helt anderledes køreposition end man får i en almindelig bil, hvor man sidder forholdsvist lavt i bilen. Det betyder dårligere udsyn og mindre overblik over, hvordan de andre trafikanter agerer omkring dig.

Hvis du kører i varebil, kommer du meget højere op, når du kører. Det betyder, at du kan se alt, hvad der foregår omkring dig på kørebanen. Derfor vil du nemmere kunne reagere på uforudsete hændelser, når du transporterer din familie rundt eller kører med dyrebar last, som ikke må slå sig.

Meget mere brændstofeffektiv
Selvom en varebil er større, hvilket generelt betyder større benzinforbrug, er det noget, der bliver arbejdet meget med i de nyere varebiler. De nyeste biler på markedet er designet til at økonomisere deres benzinforbrug, specielt når de transportere tungt læs.

I modsætning til de ellers populære SUV’er, som specielt blandt selvstændige forretningsdrivende, er blevet en foretrukken løsning, er varebiler designet til at køre med tungt læs. Derfor skal du virkelig overveje en varebil, før du køber en 4hjulstrækker – du får nemlig mere plads og et lavere benzinforbrug.

Varebiler er mindre end de ser ud
Hvis du bor i byen og tænker, at du da aldrig vil være i stand til at finde en parkeringsplads i et kæmpe monstrum, som en varebil hurtigt kan se ud til at være, så tænk om igen.

Rigtig mange varebiler ser meget større ud end de i virkeligheden er, fordi de er meget højere end normale biler. Højden betyder heldigvis ikke noget i forhold til at parkere din bil. Så du vil blive overrasket over, hvor ens din varebil er i størrelsen sammenlignet med andre biler.

Send til en kollega

0.046