23948sdkhjf

Opret dit næste juridiske dokument online

Det behøver ikke at være hverken dyrt eller besværligt at få adgang til juridiske dokumenter - faktisk behøver du ikke engang en advokat.

Med online-platformen Legal Desk kan du nemlig nemt oprette dit næste juridiske dokument.

Digitaliseringen strømmer ind over os som aldrig før, og der findes efterhånden et helt tag-selv-bord af it-baserede løsninger, der hjælper forbrugeren til en bedre og billigere hverdag. Du kan sende penge til dine venner fra mobilen, føre regnskab via en app eller tracke dine investeringer online - og nu kan du også oprette dine juridiske dokumenter selv.

Den danske start up-virksomhed Legal Desk har udarbejdet en online platform, hvorfra det er muligt at oprette sine egne juridiske dokumenter. Ved hjælp af en online spørgeformular, vil du blive stillet de samme spørgsmål, som en traditionel advokat ville stille. Legal Desk er altså ikke et advokatfirma, men er stiftet af personer, der tidligere har arbejdet som advokater for nogle af Danmarks største advokatvirksomheder.

Med Legal Desk kan du blive din egen advokat - og ikke alene spare tid, men også tusindvis af kroner på advokatregningen.

Få styr på juraen
Umiddelbart virker det både dyrt og uoverskueligt at tage sig af juraen, hvilket også kan være en af årsagerne til, at mange mennesker ikke får skabt juridisk sikkerhed for dem selv eller deres virksomhed.

Legal Desk tilbyder en lang række juridiske dokumenter både til private og erhverv. Det gælder alt fra ægtepagter, ejeraftaler, ansættelseskontrakter, vedtægter, fuldmagter og meget mere. Du kan dermed nemt vælge det dokument, som passer til netop din situation - og du kan tilmed oprette dokumentet fra dit hjem, på farten eller hvor og hvornår, din kalender er ledig.

3 fordele ved Legal Desk:
- Du sparer penge på advokatregningen, som sikkert kan bruges bedre andre steder. Dokumentet skrives ikke manuelt af en advokat, og derfor er prisen betydeligt billigere.

- Du har fleksibilitet til at lave dokumentet, når det passer dig. Legal Desks platform er åben 24 timer i døgnet. Der er ingen mødetider eller forpligtelser, hvilket betyder, at du får kontrol med din egen tid.

- Udover selve dokumentet, kan du med Legal Desks store artikelarkiv blive klædt på til at håndtere juraen selv. Artiklerne er skrevet i sprog, som kan læses af alle - også dem som ikke har læst jura. I forbindelse med dit køb, kan du også ringe eller skrive med spørgsmål uden at blive opkrævet et gebyr eller anden betaling.

Hvordan gør jeg?
Når du har fundet det dokument, som du ønsker, klikker du dig videre til spørgeformularen, hvorefter dokumentet automatisk genereres ud fra dine svar. Det tager i gennemsnit 10-15 minutter at oprette og modtage et dokument hos Legal Desk, og du kan nemt underskrive det online med NemID efterfølgende. Derudover bliver alle dokumenter, du opretter, opbevaret i dit personlige arkiv på platformen. Du kan dermed altid tilgå dem og har dem samlet ét sted.

Opret dit juridiske dokument i dag hos LegalDesk.dk.

Send til en kollega

0.047