23948sdkhjf

Derfor skal din næste bil være en Renault

Renault er en ikonisk fransk bilfabrikant, som efterhånden har eksisteret i mere end 100 år. Faktisk siden juleaften 1898, hvor Louis, Marcel og Fernand Renault grundlagde det.

Over mere end 100 år er Renault blevet et meget veletableret bilmærke. De fleste har den dag i dag hørt om Renault Clio, Twingo, Mégane, Espace eller Kadjar. De fleste af disse er endda blevet kåret som Årets bil i Europa gennem tiden.

Der er mange andre aktuelle Renaultbiler, og vælger du en af dem, er du sikker på en velfungerende bil til en fornuftig pris, hvor mange kan være med. Med denne artikel introducerer vi dig for to forskellige Renaultbiler med grunde til, hvorfor netop disse biler skal være den næste, som du køber.

Renault Kadjar
Siden 2015 har Renault produceret Renault Kadjar. En Kadjar er en SUV og i dag en af de mest populære biler fra Renault. Det er en bil med et meget sporty og moderne udtryk, som næsten viser offroad-egenskaber. Der er et enormt fokus på komfort og kvalitet. Dermed er det ikke kun bilens sporty ydre som byder på eventyr - det gør det komfortable indre også.

Med sine SUV-egenskaber kan den klare udfordrende terræn, og egner sig derfor til en bilferie, hvor vi godt kan komme på afveje. Der kan i den sammenhæng vælges mellem forhjulstræk eller firehjulstræk, så du kan styre, hvad bilen skal kunne trække under de forskellige kørselsforhold. Det kan styres af dig selv eller automatisk. Oveni dette får du en rummelig bil med en hel del kabineplads. Der er altså plads til at pakke hele familien ned og tage sydpå, uden du skal gå på kompromis med komfort.

Kadjar er altså en bil, hvor du ikke skal gå på kompromis. Du får en sikker og komfortabel bil til hele familien, men samtidig også et lækkert sporty udtryk. Kører du ofte mange kilometer, så er en Kadjar perfekt til dig.

Renault Zoe
I en helt anden boldgade ligger Renault Zoe, Renaults bud på en elbil i en prisklasse, som ikke lukker alle ude. Er du bevidst om, at du vil have en klimavenlig bil og dermed sænke dit CO2-udslip, så skal du overveje denne bil.

Med en Zoe får du den nyeste teknologi inden for elbiler. Den kan køre omkring 300 kilometer på én fuld opladning, og derfor er du ikke begrænset af distancen. Den er designet til at være en nem og lille bybil, som passer ind på trængte parkeringspladser og veje. Samtidig er det en 5-dørs bil.

Hos Renault har et stort fokus været på at optimere batteriet. Dette betyder, at lader du bilen på i 30 minutter, så kan du faktisk køre hele 80 kilometer. Med Zoe får du en klimavenlig bil, men uden den afhængighed elbiler ofte har. Den kører langt på batteriet, og dette er helt uden støj fra en larmende motor. Med sin hurtige opladning er den perfekt som lille familiebil i byen, hvor du kører korte distancer, men stadig har brug for en effektiv bil.

Send til en kollega

0.062