23948sdkhjf

Skab minder for livet med camping ved Vesterhavet

Du kan høre fuglene synge, så snart du slår øjnene op om morgenen, det er ikke længere nødvendigt at være pakket ind i varmt tøj, og aftenerne er ved at blive lysere. Kort sagt, så er det sommeren, der er på vej.

Når sommeren nærmer sig, er det for mange ensbetydende med, at der skal lægges ferieplaner. Hører du til dem, der endnu ikke har fastlagt, hvad der skal ske i jeres ferie? Så læs med her, hvor du kan få gode idéer til en ferie, som vil skabe uforglemmelige minder for jer.  

Ferie for hele familien
Nogle vælger at blive hjemme i haven og slappe af, når der skal holdes ferie, og andre pakker kufferten og stiger ombord på et fly mod endnu varmere himmelstrøg. Men der er også dem, der elsker camping ved Vesterhavet - og det er med god grund.  

Vesterhavet er det perfekte sted for hele familien at holde ferie. Camping ved Vesterhavet er for alle, for her er noget til enhver smag og til alle aldre. Det er derfor ikke tilfældigt, at camping ved Vesterhavet er blevet en eftertragtet måde at afholde ferie på.  

Book allerede i dag
Når den står på camping ved Vesterhavet, er Jambo Feriepark et oplagt valg for hele familien. Ferieparken er en luksuscampingplads, som byder på en masse forskellige slags aktiviteter for både store og små. Med kun 3 km. til Vesterhavet og en af Danmarks lækreste badestrande er der heller ikke langt, når I trænger til at blive kølet af i bølgen blå.  

Book camping ved Vesterhavet allerede i dag, så er du godt på vej til at skabe uforglemmelige sommerminder for hele familien.  

En perle i Nordjylland  
Mellem Løkken og Blokhus ligger Saltum, som uden tvivl er en af Nordjyllands små, skønne perler. Det er her, I finder Jambo Feriepark. Foruden Vesterhavet byder området også på andre smukke naturoplevelser, hvor lange gåture kan nydes. Der findes også spændende butikker, gallerier og attraktioner i Saltum.

Både Saltum og Jambo Feriepark byder på et væld af aktiviteter både ude og inde. I kan derfor være sikre på, at Saltum camping med hele familien vil blive et hit, uanset om det danske sommervejr arter sig eller ej.  

Det eneste, I skal sørge for, er at pakke rejsetasken. Alt det, I ellers skal bruge for at få den perfekte ferie, kommer helt automatisk, når I er på camping ved Vesterhavet.

Send til en kollega

0.031