23948sdkhjf

Leje af stilladser er en mulighed

Renovering af huse kræver sikre og lovlige stilladser,

Der er ingen tvivl om, at det kræver professionalisme og kvalitet ved renovering af huse og bygninger. Men det kræver også, at håndværkerne har de rigtige forudsætninger for at udføre arbejdet på bedst mulig vis. Bruges der eksempelvis stilladser i det daglige arbejde, så er det vigtigt, at disse netop også er sikre og af høj kvalitet, og det betyder, at man har interesse i at vælge de bedste arbejdsforhold og stilladsløsninger for de ansatte, således de kan arbejde trygt og sikkert.

Arbejde på stilladser kan være særdeles risikofyldt, og netop derfor er det vigtigt, at virksomhedslederen vælger den bedste udbyder, når der skal lejes stilladser til en opgave. Lejer du eksempelvis stilladser gennem BERA Stilladser, så vil du vide, at stilladserne opfylder reglerne på området. Derudover er det også vigtigt, at der forekommer en dialog med leverandøren, således at en overensstemmelse mellem lejer og leverandør af stilladserne sikrer de bedste vilkår samt forudsætninger for udførelsen af renoveringen.

Lej stilladser ud fra den specifikke opgave
Fordelen ved at leje stilladser er, at der er mulighed for at leje dem til specifikke opgaver. Det er nemlig sjældent, at man støder på to ens opgaver, og derfor skal der være mulighed for at tilpasse stillads løsningen til den specifikke opgave. Det kan et professionelt stilladsfirma.

Dialogen med leverandøren er virksomhedens garanti for, at netop de rigtige stilladser udvælges til arbejdet, så der findes den rigtige bredde klasse på stilladset

Dialogen med leverandøren er virksomhedens garanti for, at netop de rigtige stilladser udvælges til arbejdet, så der findes den rigtige bredde klasse på stilladset og den rigtige belastningsevne i forhold til materialeoplagring, som skal benyttes på selve stilladset. Uanset højden i forbindelse med renovering, er det også muligt at tilpasse stilladserne, således der arbejdes efter de bedste ergonomiske principper.

Et hav af muligheder
Netop fordi, det er muligt at tilpasse stilladserne efter den specifikke opgave, betyder det også, at der er flere forskellige slags stilladser at vælge imellem, der alle har hver deres fordele i forhold til den specifikke opgave.

Sikkerhed frem for alt. Sådan er det ved alle ting, og det gælder derfor også for stilladser. Ved at vælge facadastilladser med aluminiumsdæk er man med til at sikre, at de ansatte ikke glider rundt, netop fordi de er skridsikre. Det betyder, at man reducerer risikoen for arbejdsulykker på stilladset.

Er terrænet eller pladsforholdene en udfordring, når opgaven skal udføres, så kan man med fordele leje hængestilladser. Denne type stilladser kan tilpasses selv det mest komplicerede og udfordrende terræn, og derfor er de anvendelige ved arbejdsopgaver, hvor der skal tænkes mere ud af boksen.

Er man dermed på jagt efter alternative stilladsløsninger, så er der rig mulighed for, at man kan finde de helt rigtige stilladser ved de professionelle stilladsfirmaer, der kan optimere arbejdsprocessen og sikre de ansatte på bedst mulig vis.

Send til en kollega

0.016