23948sdkhjf

RoomForMore.dk har vind i sejlene

Hvis du er en af mange danskere, der igennem det seneste år har været på udkig på nettet efter ting til boligindretningen, er du formentlig stødt på navnet “roomformore.dk”.

Webshoppen, der sælger alt indenfor boligindretning har nemlig oplevet massiv vækst igennem det sidste halvandet år, og de har indtaget en god position på det danske marked for interiør webshops.

Roomformore.dk sælger som sagt alt inden for boligindretning til hjemmet: Alt fra plakater og knagerækker til spiseborde, stole og tæpper - og med fokus på high-end brands som eksempelvis Menu, Kay Bojesen, Georg Jensen og Egon Eiermann. Især sidstnævnte er et brand, som der igennem den seneste tid har været stor efterspørgsel på. Egon Eiermann er et luksus-brand, der sælger stole, borde og andre funktionelle ting.

I modsætning til mange andre webshops, der gør sig indenfor boligindretning har RoomForMore.dk valgt at satse mest på alle deres niche-produkter. Her kan eksempelvis nævnes vægure, spejle, plakater og knager. Og hvorfor så det? Hvis man eksempelvis tager knager. Det er måske ikke noget, man går og tænker over til dagligt, men knager er noget, som findes i formentlig alle hjem. Det vil sige, at volumen på knager er vanvittig stor. Og især i dag, hvor alle basisting til boligindretningen bliver taget op af de mange design-firmaer. Roomformore sælger tusindvis af knager til nær og fjern, ligesom salget af plakater også er eksploderet. Roomformore.dk er eksklusiv forhandler af plakater fra Minida, som er uhyre populære i Danmark.

Ved at fokusere på niche-produkterne kan roomformore.dk derved ligge afstand til sine mange konkurrenter, der primært beskæftiger sig med de store møbler, der har en høj salgsværdi. Dem sælger roomformore.dk naturligvis også, men det er ikke via disse, at kunderne kommer ind på siden. Det sker til gengæld via søgninger på niche-produkterne, hvor Roomformore.dk ligger rigtig godt placeret. Du kan selv prøve det, ved at søge på eksempelvis Egon Eiermann.

Hvem er Roomformore.dk? Roomformore er et webshop med base i Sønderborg. Virksomheden er ca. 3 år gammel og har fra start af gjort sig i high-end ting til boligindretningen. Stort set alle store danske mærker er repræsenteret hos Roomformore.dk. Strategien og ambitionen er klar for iværksætter-holdet, der indenfor 3 år ønsker at være blandt de 5 største interiør-webshops i Danmark. Og med den nuværende vækst skulle det bestemt være muligt.

Send til en kollega

0.031