23948sdkhjf

Minida.dk - En dansk plakat succes

Plakater kan gøre underværker i hjemmet.

Hvis du det sidste år har søgt på nettet efter nye plakater til stuen er du formentlig stødt på “Minida”. Dette er navnet på den danske succeshistorie og et plakat brand, der på rekordtid har bragt sig helt i tops indenfor plakat branchen, og som i dag sælger tusindvis af plakater hver måned til de danske hjem.

Minida.dk blev startet med en klar ambition og vision om at forny plakat-markedet i Danmark. På trods af en stor mængde designere, der hver især havde deres egen plakat-shop med hver deres stil, mente ejerne bag Minida.dk, at der var plads til mere. Minida.dk adskiller sig nemlig fra de fleste af sine konkurrenter ved ikke kun at køre én stilart af plakater, men derimod at have et bredt spektrum af mange forskellige stilarter. Der er alt fra plakater til stuen til plakater til badeværelset. Der er et spænd fra klassiske minimalistiske plakater og fotoplakater til grafiske fortolkninger og retro plakater til sjove og humoristiske citat krydret med et grafisk element.

Du kender sikkert også Minida.dk for deres meget populære trio med “No see, No hear, no Speak” - eller måske deres bestsellere af verdenskort plakater, der kommer i en kreativ 3-delt version eller som ét samlet verdenskort. Verdenskort plakaterne er meget anvendte som plakater til stuen eller over spisebordet. Men Minida.dk tænker længere end blot plakater til stuen eller køkkenet. Hos Minida.dk finder du et stort udvalg af moderne plakater til alle værelset i hjemmet. Du finder blandt andet et udvalg af drinks og “food”-plakater, som du med fordel kan hænge op i enten køkkenet eller minibaren. Du finder også en lang række billeder til væggen, der kan hænge i eksempelvis entréen eller på kontoret.

Ovenstående er formentlig også en af grundene til, at Minida.dk på så kort tid har oplevet så stor en succes på det danske marked. Selvom ambitionen fra start af var rigtig stor hos ejerne bag Minida.dk, havde de alligevel ikke turde tro og håbe på, at de efter blot ét år ville være blandt de bedste sælgende plakatshops i Danmark. Men ikke destro mindre er det hvad der er sket. I dag hænger der tusindvis af plakater fra Minida rundt omkring i de danske hjem, og antallet stiger stødt hver eneste måned.

Minida.dk slår sig på især at have et meget stort og bredt udvalg af plakater samt nogle yderst fornuftige priser. Derudover bliver alle plakaterne trykt på papir af højeste kvalitet på et top professionelt dansk trykkeri. Dette gør, at alle plakat kunderne hos Minida.dk modtager et kvaltietprodukt.

 

 

 

Send til en kollega

0.045